rejsegilde i carlsberg byen

nye Beboere: "derfor faldt vi for carlsberg byen"

Vi har hilst på Cecilie, der kom for at se sin kommende lejlighed i Bindesbøll Hus. Her fortæller hun om baggrunden for, at hun sammen med kæresten Christopher har valgt at flytte fra Østerbro til Carlsberg Byen.
Med Frederiksberg til den ene side og Vesterbro til den anden, kan vi vælge ro eller liv alt efter humør.
Cecilie, kommende beboer i Bindesbøll Hus

nybyggeri og godt naboskab

”Først og fremmest gik vi efter nybyggeri, fordi vi ikke er de store gør det selv-mennesker og har brug for, at vores bolig er vedligeholdelsesfri og bare fungerer. Vi kiggede flere steder herunder i Nordhavn, men ville gerne bo centralt i København og valgte derfor Carlsberg Byen. Med Frederiksberg til den ene side og Vesterbro til den anden, kan vi vælge ro eller liv alt efter humør.

Vi har familie på Frederiksberg, som ofte benytter sig af Carlsberg Byen og kvarterets aktiviteter, så vi ved, hvad vi går ind til. Bl.a. ser vi frem til de mange grønne områder og at være omgivet af sjælefuld historie og den flotte arkitektur, der går igen fra de fredede til de nye bygninger. Og selvom vi bor i rolige omgivelser, skal vi blot flytte os hen om hjørnet for at være en del af bylivet, restauranter og de mange forretninger.

Vi har et vennepar, der også har købt lejlighed i Carlsberg Byen i Heiberg Huse, hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for, men i det hele taget ser vi frem til et område med godt naboskab, masser af liv og stor imødekommenhed. Vi glæder os meget.”

Cecilie er 26 år og arbejder som konsulent. Christopher er 29 år og arbejder som selvstændig fysioterapeut.

Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen
Vi kiggede flere steder herunder i Nordhavn, men ville gerne bo centralt i København og valgte derfor Carlsberg Byen. 
Cecilie, kommende beboer i Bindesbøll Hus

Har du fået smag for Bindesbøll Hus? Det kan vi godt forstå. Ud over at boligerne er eminente, er beliggenheden nemlig spækket med historie og sjæl. Bygningen ligger ud mod Rahbeks Allé, hvor der er smuk udsigt til Frederiksbergs ældste bygning, Bakkehuset, fra 1620. Rundt om ejendommen bugter den grønne Constantin Hansens Gade sig ned gennem Carlsberg Byen og inviterer til masser af liv og leg. Bindesbøll Hus er for alle.

Gå på opdagelse i Bindesbøll Hus
Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.