Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

bo i nyt og mærk historiens vingesus

Forestil dig, hvordan det er at bo med udsigt til Elefantporten og gå tur i parken, der tidligere var bryggerens private have. I det nye bykvarter får du et nabolag, der gemmer på et væld af spændende historier og arkitektur, du kan vise vennerne, hver gang de er på besøg.
I Carlsberg Byen har vi et stort udvalg af boliger til salg, og der er helt sikkert en bolig, der lever op til dine behov. Lejlighederne i Carlsberg Byen er vidt forskellige, men høj kvalitet og beliggenheden i den godt gemte københavnerperle er ikke til at tage fejl af. 
 
Arkitekturen, de røde mursten og de mange bygningsdetaljer fortæller historien om den verdenskendte bryggerfamilie og fortiden som bryggeri. Samtidig er de bevaringsværdige bygninger med til at skabe den særlige atmosfære, der vil kendetegne det nye bykvarter, hvor der opføres 3.100 nye københavnerboliger mellem det gamle.
 
Her går I ikke på kompromis med livskvaliteten, for de nye boliger og de historiske omgivelser danner rammerne for det gode liv, hvor alt er indenfor din rækkevidde. 
 
Behold jeres gode og nemme hverdag
Indkøbsmulighederne er her allerede, og cafélivet og restaurantoplevelserne i kvarteret står i kø. Har I små børn, er der flere daginstitutioner i gåafstand fra din bolig, uanset hvor i Carlsberg Byen I vælger at flytte ind, og I kan sende ungerne i skole lige rundt om hjørnet.
 
Bilen parkeres nemt i parkeringskælderen, der samtidig gør, at der er god plads til lange gåture, løberuter, børneleg og hundeluftning i nabolagets gader og pladser. Og fik vi nævnt S-toget og cykelstierne? Fra Carlsberg Byen er der kun få minutter til Københavns andre brokvarterer og indre by. 
 
Arkitektoniske perler rundt om hvert gadehjørne
Boligens planløsning skal selvfølgelig være den rigtige for jer, men beliggenheden er også vigtig. Og her kan Carlsberg Byen noget ganske særligt. Området er fire gange så stort som Tivoli, og hver gang du drejer rundt om et gadehjørne bliver du overrasket over den arkitektur, du ser. Hvem vil ikke gerne slå mave efter en god middag ved at gå turen på brostenene op til den ikoniske Elefantporten
Dipylon porten i carlsberg byen
Elefantporten i carlsberg byen
Rejsegilde

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere
 Selvom vi bor i rolige omgivelser, skal vi blot flytte os hen om hjørnet for at være en del af bylivet, restauranter og de mange forretninger.
Cecilie og Christopher, kommende beboere i Bindesbøll Hus
rejsegilde i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.