Heiberg Huse i Carlsberg Byen

bo i den frederiksbergske charme

Brostensbelagte gader, smukke karrébygninger og grønne alléer. Frederiksberg er kendt som et charmerende sted, og vælger du at flytte til Carlsberg Byen, får du helt bogstaveligt det populære Frederiksberg som din nærmeste nabo. Et af byggerierne har postnummer i Frederiksberg Kommune, resten har adresse på Vesterbro.
Den nordlige del af Carlsberg Byen lægger nemlig op af den Frederiksbergske kommunegrænse, så du kommer ikke tættere på Frederiksberg uden egentlig at bo der.
I Carlsberg Byen har vi et stort udvalg af boliger til salg, og der er helt sikkert en bolig, der lever op til jeres behov.

Bliver du begejstret ved tanken om at bo i et mix af dansk bryggerihistorie, smuk arkitektur og stemningsfulde byrum og haver? Hvad med Frederiksberg? Så tag et kig på de eksklusive lejligheder i Heiberg Huse, der har frederiksbergsk postnummer og adresse i Carlsberg Byen. I kan også tage et nærmere kig på Scherfig Hus, der står som en karré af ni farverige byhuse samlet omkring en stor, åben gårdhave eller Ottilia Hus, hvor alle lejligheder har en formidabel udsigt over det historiske Bakkehus Museum på Frederiksberg. 
 
Bo i et stemningsfyldt lokalmiljø
Lejlighederne i Carlsberg Byen er vidt forskellige, men høj kvalitet og beliggenheden i den godt gemte københavnerperle er ikke til at tage fejl af. Her går I ikke på kompromis med livskvaliteten, for de nye boliger og de historiske omgivelser danner rammerne for det gode liv, hvor alt er indenfor rækkevidde. 
Indkøbsmulighederne er her allerede, og cafélivet og restaurantoplevelserne i kvarteret står i kø. Har I små børn, er der flere daginstitutioner i gåafstand fra din bolig, uanset hvor i Carlsberg Byen I vælger at flytte ind, og I kan sende ungerne i skole lige rundt om hjørnet.
 
Bilen parkeres nemt i parkeringskælderen, der samtidig gør, at der er god plads til lange gåture, løberuter, børneleg og hundeluftning i nabolagets gader og pladser. Og fik vi nævnt S-toget og cykelstierne? Fra Carlsberg Byen er der kun få minutter til Københavns andre brokvarterer og indre by. 
Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Med Frederiksberg til den ene side og Vesterbro til den anden, kan vi vælge ro eller liv alt efter humør.
Cecilie og Christopher, kommende beboere i Bindesbøll Hus

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere
udsigt over carlsberg byen

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere

Elefantporten - På toppen af Ny Carlsberg Vej troner den måske mest kendte bygning på Carlsberg-grunden: Elefantporten. Bliv meget klogere på den ikoniske port og få historien bag her.

Hvorfor elefanter?
Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.