familieliv i byens trygge rammer

Kan du ikke forestille dig at flytte ud af byen, men leder efter flere kvadratmetre, egen have eller hvad med en park lige om hjørnet? Få plads til det gode familieliv med en ny bolig i Carlsberg Byen.
Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er der brug for et ekstra børneværelse? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås på det tidligere bryggeriområde mellem Vesterbro og Frederiksberg, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. 
 
Fordi familier (og boliger) kommer i alle størrelser og former
I Carlsberg Byen har vi et stort udvalg af boliger til salg, og der er helt sikkert en bolig, der lever op til jeres behov. Lejlighederne er vidt forskellige, men høj kvalitet og beliggenheden i en godt gemt københavnerperle er ikke til at tage fejl af. Her går I ikke på kompromis med livskvaliteten, for de nye boliger og de historiske omgivelser danner rammerne for det gode liv, hvor alt er indenfor rækkevidde. 
 
Indkøbsmulighederne er her allerede, og cafélivet og restaurantoplevelserne i kvarteret står i kø. Har I små børn, er der flere daginstitutioner i gåafstand fra din bolig, uanset hvor i Carlsberg Byen I vælger at flytte ind, og I kan sende ungerne i skole lige rundt om hjørnet.
 
Bilen parkeres nemt i parkeringskælderen, der samtidig gør, at der er god plads til lange gåture, løberuter, børneleg og hundeluftning i nabolagets gader og pladser. Og fik vi nævnt S-toget og cykelstierne? Fra Carlsberg Byen er der kun få minutter til Københavns andre brokvarterer og indre by. 
 
Kom forbi til åbent hus hver søndag, når vi slår dørene op for både prøvelejligheder og vores showroom i den gamle Maskincentral.

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere
Selvom vi nok ville kunne det meste gør det selv-arbejde, er der noget bekvemt ved at flytte ind i en nybygget, vedligeholdelsesfri kvalitetsbolig.
Jarl, Katrine og baby Christoper, kommende beboere i Bohrs Tårn
Oversigt
Købke Hus i Carlsberg Byen
Scherfig Hus i Carlsberg Byen
udsigt over carlsberg byen

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Byliv i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.