katrine og umut fra grillen grisen på nørrebro

Københavnerfortællinger

Carlsberg Byen er mere end byggeri og et geografisk område. Stedet tapper ind i den særlige københavnerstemning, vi alle er forelskede i. Men hvad gør København så fantastisk? Vi har mødt nogle københavnere til en snak om storbylivet.  
alastair københavnerhistorier

Det summer af liv lige udenfor min hoveddør - Som studerende i København er det et privilegium at bo i smørhullet af et lokalområde med gode handlemuligheder, muligheden for at nyde en kop kaffe fra den lokale café eller mødes med vennerne til en øl eller grill i parken. Kombinationen af mulighederne skaber det summende liv i lokalområdet, fortæller Alastair om sit livlige nabolag på Nørrebro.

Læs Alastairs historie

Alting er i gåafstand - Familien Hannemann bor på 83 kvm, hvor hver kvadratmeter er udnyttet optimalt. De har ikke en have, men til gengæld har de flere parker i gåafstand. Når der er behov for ekstra albuerum, går turen derfor ofte forbi Frederiksberg Have eller Søndermarken. Værnedamsvej på Vesterbro er hjem for familien, der nyder livet og den særlige stemning i byen.

Byens muligheder er uendelige
Familien
Det er en stor luksus at være omgivet af så mange muligheder lige uden for hoveddøren. Vi tager på udstillinger, går på gallerier og handler ind i lokalområdets butikker.
Familien Hannemann om at bo i byen 
katrine og umut fra grillen grisen på nørrebro

Plads til de gode forretningsidéer - Ud over at være tæt på alt lige fra restauranter, kultur og grønne områder, så er der plads til at have ambitioner i København. Der er mulighed for at søsætte projekter, man går og drømmer om. Det fortæller ejerne af restaurant Grisen, Katrine og Umut, der mener, at det gode byliv skabes af lokale med initiativ og af en masse forskellige forretninger med personlighed.

Læs iværksætternes succeshistorie
Carlsberg Byen er et mangfoldigt og levende kvarter, og nye københavnere i alle aldre og familiestørrelser flytter ind.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen P/S
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg

Livet i Carlsberg Byen er livet i København Hver dag får nye mennesker øjnene op for det specielle bykvarter, Carlsberg Byen er i fuld gang med at udvikle sig til. Børnefamilier, kærestepar, seniorer og karrierefolk finder deres boligmatch blandt de mange boliger, der er til salg. Ligesom os er de forelskede i det bykvarter, hvor de kan bo i nye, moderne boliger i smukke, historiske omgivelser. De glæder sig til et godt naboskab, til at finde nye legekammerater og til at bo i det livlige København, de er så glade for. 

Hvorfor flytter vi til Carlsberg Byen...

Mellem Vesterbro og Frederiksberg Carlsberg Byen er et sted, hvor man bor, hænger ud, tager hen, handler, leger, slapper af, arbejder og går i skole. Her får tusinder af mennesker mulighed for at blive boende i eller flytte til København - i et nyt hjem i lommen mellem Vesterbro og Frederiksberg. Herfra tager de på arbejde om morgenen, afleverer børnene i institution, besøger stamcaféen på hjørnet eller studerer flittigt.

Det kan blive dit kvarter
udsigt over carlsberg byen
J.C. Jacobsens have i Carlsberg Byen
Bobleplads
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.