familien hannemann på værnedamsvej

vi er omgivet af kulturtilbud

København er fuld af kulturtilbud og fritidsaktiviteter. Det er blot et spørgsmål om at vælge. Mød billedkunstnerne Mette Hannemann og Jesper Lund, der bor på Værnedamsvej i smørhullet af Frederiksberg sammen med deres to døtre og et væld af muligheder lige om hjørnet.
Midt i den charmerende gade, der bliver kaldt Københavns Paris, bor Mette Hannemann og Jesper Lund med deres to piger, Ida (9) og Sonja (12). Selv beskriver de bylivet i området som en lille landsby i København. Foruden at bo på Værnedamsvej har de også galleri i gaden, der er kendetegnet ved sit miks af beboelse, specialbutikker, caféer og kulturtilbud. De er derfor omgivet af liv og en særlig stemning, så snart de bevæger sig udenfor.

”Det er en stor luksus at være omgivet af så mange muligheder lige uden for hoveddøren. Vi tager på udstillinger, går på gallerier og handler ind i lokalområdets butikker. Pigerne går også i skole og til dans i gåafstand fra, hvor vi bor. Det er utrolig priviligeret at kunne vælge på den måde,” fortæller Mette Hannemann. 

J.C. Jacobsens have i Carlsberg Byen
Familien

brug byens grønne områder som åndehuller

Familien på fire bor på 83 kvm, hvor hver kvadratmeter er udnyttet optimalt. De har ikke en have, men til gengæld har de flere parker i gåafstand. Når der er behov for ekstra albuerum, går turen derfor ofte forbi Frederiksberg Have eller Søndermarken. De samme grønne områder støder op til Carlsberg Byen, hvor der desuden er mulighed for at finde ro og lade tankerne vandre i den offentligt tilgængelige J.C. Jacobsens Have. 
”Det er utroligt givende at være omgivet af kultur, byliv og muligheder, men det er samtidig vigtigt at finde ro og lade op i byens grønne rum. Vi går ofte forbi Frederiksberg Have på vej hjem fra pigernes skole, hvor vi snakker om, hvad de har oplevet i dag, inden turen går hjemad. Det er den slags åndehuller, man skal huske at dyrke, når man bor så centralt”, siger Mette Hannemann.
Familien
Vi tager på udstillinger, går på gallerier og handler ind i lokalområdets butikker. Pigerne går også i skole og til dans i gåafstand fra, hvor vi bor. Det er utrolig priviligeret at kunne vælge på den måde. 
Familien Hannemann 

Byliv, kultur og grønne områder - Ligesom Værnedamsvej har Carlsberg Byen også sit helt eget byliv og lokale stemning. De første butikker er åbnet, og flere støder til efterhånden som bykvarteret udvikler sig. Får du brug for at slappe af, kan du slentre en tur i de grønne områder og glemme at du befinder dig midt i storbyen. Der er flere grønne områder i Carlsberg Byen som J.C. Jacobsens Have og sønnen Carls Have, og efterhånden som bykvarteret udvikler sig kommer flere grønne oaser til. 

Se de grønne områder
familien hannemann på værnedamsvej
Familien

Om familien - Mette Hannemann (52) og Jesper Lund (42) har boet på Frederiksberg siden henholdsvis 1995 og 2003. Sammen driver de galleriet HannemannLund og nyder familielivet i den summende gade. 

Læs mere om galleri HannemannLund her

Hvilken park er din favorit? I Carlsberg Byen finder du to grønne haver med plads til gåture, picnic og pauser i skyggen af de store træer. Er du ude på en gåtur, kan du gå den smukke tur ned af Pile Allé til Søndermarken og Frederiksbergs Have, eller måske skal du på opdagelse på Vestre Kirkegård. Det lyder måske makabert, men ud over at være en kirkegård er området også et af de største naturområder i København - og så er det et forholdsvis ukendt åndehul midt i byen. 

Se de grønne områder i Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.