"Shape Shifting, Brow Lifting, Block Kitchen" - en gruppeudstilling

Kategori: Kunstudstilling
Sted: Kulturgeneratoren , Kælderen i Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V
Start: 4. januar 2019, 17:30
Slut: 25. januar 2019, 20:30
I perioden 4. januar til og med den 25. januar kan du opleve gruppeudstillingen 'Shape shifting, brow lifting, block kitchen', kurateret af Theodor Præst Nymark i Kulturgeneratoren.

Kom med til fernisering fredag den 4. januar kl. 17.30-20.30. Det foregår i Kulturgeneratorens kælder. Adgang via rampen til højre for hovedindgangen til Maskincentralen/Carlsberg Byens showroom.

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.