Købke Hus i Carlsberg Byen

Åbent hus i Carlsberg Byens Showroom

Kategori: Bolig
Sted: Carlsberg Byens Showroom , Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V
Start: 24. februar 2019, 13:00
Slut: 24. februar 2019, 15:00
Hver søndag byder vi velkommen i showroomet kl. 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V.

Kom og hør mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen. Et interaktivt kort i showroomet giver dig mulighed for at dykke ned i hver enkelt ejendom, erhvervslokaler og byrum, mens du samtidig kan se nærmere på materialer og eksempler på færdige badeværelser og køkkener. Vores kyndige boligrådgivere står naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rigtige hjem til dig. 

PARKERING

Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskældrene under Europaskolen, Bohrs Tårn eller Købke Hus. Find parkering her.

FIND VEJ
Se et kort over byen her.

Se ejendommene i Carlsberg Byen - I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 3o forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser lejligheder, rækkehuse og tårnboliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her.

Se boligerne

Boligrådgivere i Carlsberg Byen - I Carlsberg Byen har vi vores egne boligrådgivere med en dybdegående viden om lejlighederne, ejendommene og bykvarteret, og bruger det til at hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen. I videoen til venstre kan du møde en af vores boligrådgivere, Mette Lybecker.

Læs mere om Boligsalg
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.