Åbent hus i Carlsberg Byens Showroom

Kategori: Åbent hus
Sted: Carlsberg Byens Showroom , Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V
Start: 21. juli 2019, 13:00
Slut: 21. juli 2019, 14:00
Hver søndag denne sommer byder vi velkommen i showroomet kl. 13.00 - 14.00 i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V.

Kom og hør mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen.

Nu kan du også prøve vores nye virtual reality, hvor du kan komme med ind i en række boliger, der endnu ikke er bygget. Læs meget mere om VR i Carlsberg Byen her.


PARKERING

Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskældrene under Europaskolen, Bohrs Tårn eller Købke Hus. Find parkering her.

FIND VEJ
Se et kort over byen her.

Se alle boligprojekterne - De første beboere er flyttet ind, den nye S-togsstation er i fuld gang, der er et livligt studiemiljø på Campus Carlsberg, børn bliver passet i daginstitutioner, og der er varer på hylderne i specialbutikker og supermarkeder. Bykvarteret er helt klar til at tage i mod en masse nye beboere. Få overblikket over ejendommene her.

Se boligerne

Boligrådgivere i Carlsberg Byen - I Carlsberg Byen har vi vores egne boligrådgivere med en dybdegående viden om lejlighederne, ejendommene og bykvarteret, og bruger det til at hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen. I videoen til venstre kan du møde en af vores boligrådgivere, Mette Lybecker.

Læs mere om Boligsalg
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.