Kulturnatten: Leg, koncerter og catwalk

Kategori: Kulturnatten
Sted: Humletorvet 3 1. , 1799 København V
Start: 11. oktober 2019, 18:00
Slut: 11. oktober 2019, 22:00
Kom inden for på Campus Carlsberg og oplev leg, koncerter, udstillinger og sjov for børn og deres familier. 250 pædagogstuderende står klar til at lege historielege, medielege, bevægelseslege og krea-lege med børn i alle aldre. Traditionen tro holder tekstilformidleruddannelsen et formidabelt modeshow, som i år fortolker naturen som designmotiv.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.