Åbent hus og kom med indenfor i en prøvebolig

Eventen er desværre slut.

Undgå at gå glip af noget i fremtiden - se alle kommende events i Carlsberg Byen her!

Kategori: Åbent hus
Sted: Carlsberg Byens showroom , Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V
Start: 19. januar 2020, 13:00
Slut: 19. januar 2020, 15:00
Vi byder velkommen i showroomet denne søndag til åbent hus og mulighed for at prøve vores nye virtual reality kl. 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V. Denne søndag byder vi også for første gang fra kl. 12.15-12.45 indenfor i vores nyindrettede prøvelejlighed i Theodora Hus!

Kom og hør mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen. 

Nu kan du også prøve vores nye virtual reality, hvor du kan komme med ind i en række boliger, der endnu ikke er bygget. Læs meget mere om VR i Carlsberg Byen her.


PARKERING

Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskældrene under Europaskolen, Bohrs Tårn eller Købke Hus. Find parkering her.

FIND VEJ
Se et kort over byen her.

Nyheder - Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting.

Giv mig de seneste nyheder

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.