Effektive og moderne kontorlejemål i centralt bykvarter.
Malttorvet 12 1799 København V
627
Ja P
Kontor Type
Etage st.
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.

Brygmester hus

Er I på udkig efter et effektivt og moderne kontorlejemål med gode rammer for medarbejderne, cykelafstand til Rådhuspladsen, udsigt til fredede bygninger og placering i et roligt område med byliv lige om hjørnet? Så er Brygmester Hus måske det rette match til dig og din virksomhed. 
 
Ejendommens tre etager har front ud mod den bevaringsværdige Rød Lagerbygning og kun få hundrede meter væk finder i Husbryggeriet Jacobsen og den smukke J.C. Jacobsens Have. I stuen og på 1. sal af Brygmester Hus opføres topmoderne og lyse kontorlejemål, mens bygningens 2. og 3. sal vil rumme en daginstitution.

Fakta om lejemål
 • Kontorlejemål i stuen 627 m2
 • Mulighed for tilpasning efter lejers ønske
 • God infrastruktur (s-tog ved Carlsberg Station, metrostation ved Enghave Plads, cykelparkering og parkeringskælder under bygningen)
 • Byliv, butikker, caféer og grønne områder lige om hjørnet
 • Indflytningsklar Q3 2021
Bliv en del af det nye, levende bykvarter i København

I det rolige, vestlige hjørne af Carlsberg Byen med det gamle, hyggelige villakvarter i Valby og med fredede og bevaringsværdige bygninger som nærmeste naboer finder du Brygmester Hus, hvor den nordlige længe af ejendommen indrettes til erhverv. Du finder alt, hvad du har brug for af grønne åndehuller, butikker og spisesteder inden for få hundrede meter, og området er godt forbundet med resten af København og let tilgængelig på cykel, i bil og med offentlig transport. 

Området omkring Brygmester Hus er lyst og åbent, og den eksklusive beliggenhed emmer af historie. Her kan I være en del af det pulserende byliv på få minutters gang men selve ejendommen ligger i en rolig lomme af bykvarteret, så I kan arbejde i rolige omgivelser.
 
På Bryggernes Plads, der er en af de største pladser i Carlsberg Byen, kan I finde butikker, Hotel Ottilia og spisesteder, og foretrækker man at strække benene i det grønne, ligger J.C. Jacobsens Have, der oprindeligt var bryggerens private have, kun 2 minutters gang fra kontoret, og Søndermarken kun et par minutters gang mere.

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Kontor, butik eller café i Carlsberg Byen - Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med forretning, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele. Find alt relevant information om erhverv i Carlsberg Byen her.

Læs mere
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.