Effektivt og moderne kontor midt mellem historie, levende byliv og grønne områder.
Bryggernes Plads 14 1799 København V
1521
Ja P
Kontor Type
Etage 1. - 2. - 3. sal
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.

caroline hus

Er du på udkig efter et effektivt og moderne kontorlejemål med gode rammer for medarbejderne, cykelafstand til Rådhuspladsen, gode parkeringsforhold og byliv, når du træder ud i gadeplan? Så er Caroline Hus måske det rette for dig og din virksomhed.
 
I nybyggede Caroline Hus udbydes nu lyse kontorlejemål fra 507 m2 til 4.272 m2  med en stemningsfuld beliggenhed midt mellem den grønne Carl Jacobsens Have, Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads, der rummer restauranter, butikker og hotel. 
 
Lejemålene ligger på 1. sal, 2. sal og 3. sal i den lyse ejendom, der har industrielle referencer til områdets fortid som bryggeri.  

Historie, grønne områder og byliv
Placeringen sikrer frit udsyn mod haven og mod de smukke, fredede nabobygninger. Mod øst er den livlige Bryggernes Plads den nærmeste nabo, mod vest kan man strække benene i den grønne have og mod nord ligger Ottilia Jacobsens Plads med restauranter og byliv. Den verdensberømte Elefantport er lige om hjørnet og er et imponerende syn for medarbejdere samt besøgende gæster og kunder. Jo, beliggenheden er bestemt en gevinst for dette lejemål.
 
Caroline Hus er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects, og facaderne har klare arkitektoniske associationer til grundens industrielle fortid. Der er to etagers parkeringskældre under ejendommen, hvilket gør det nemt at komme til og fra – også i bil. 
 
Fakta om lejemål

 • Bygningen består af 4.272 m2
 • Lejemålet på 1.521 m2 er ideelt til kontor.
 • Central beliggenhed mellem historiske bygninger, levende byrum og Carl Jacobsens Have.
 • Mulighed for tilpasning efter lejers ønske.
 • Masser af stemning i gadeplan med butikker, byliv og kultur udenfor døren.
 • God infrastruktur (s-tog ved Carlsberg Station, metrostation ved Enghave Plads, cykelparkering  og mulighed for p-pladser i kælderen)
 • Indflytning i Q3 2021.

Bliv en del af det nye, levende bykvarter i København

Med bygningens centrale placering bliver I en del af den levende by, hvor fokus på nærmiljø og byliv er i højsædet. Mineralvandshuset ligger centralt på Pasteursvej med fine naboer f.eks. de berømte Lagerkælder 3, hvor Hotel Ottilia ligger, og Carls Villa samt Maltmagasinet. 
 

Arkitekten fortæller om forvandlingen - Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos.

Læs om de arkitektoniske overvejelser her

Hvad siger virksomhederne? "Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os."

kridthuset i carlsberg byen

Hvad siger virksomhederne? "Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os."

Se alle erhvervslejemålene - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se alle ejendommene
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.