harild hus carlsberg byen

Erhverv i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er for dig, der gerne vil have din virksomhed centralt placeret i København i inspirerende omgivelser, som både tiltrækker attraktive kunder og medarbejdere. Læs om fordelene her.
Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med forretning, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele.
 
Uanset om du er en lille virksomhed med brug for små detaillokaler eller en stor virksomhed med brug for store, rummelige kontorer, kan du finde det i Carlsberg Byen. Vores erhvervslokaler varierer i størrelse og udtryk, og i hvert enkelt lejemål er der kræset for detaljerne, så det er en oplevelse at besøge din virksomhed for både medarbejdere og kunder.
 
Carlsberg Byen bliver et levende kvarter, og med et perfekt mix af erhverv, bolig og kultur bliver det for mange både et hjem, en arbejdsplads, en åben have og et fælles samlingssted blandt nye byggerier, fredede bygninger, den ikoniske Elefantport og den smukke Stjerneport.
 
Det blandede byggeri er netop noget af det, der gør Carlsberg Byen unik. Fra byens begyndelse har det været besluttet, at kvarteret skal rumme et mix af boliger, kontorer, butikker, institutioner, kultur og bylivsaktiviteter. Det er nemlig i dén kombination, at et bykvarter bliver levende i byens gader og stræder. 35 procent af det færdige bykvarter vil bestå af erhverv eller detail.  
 
Med cykelstier, den nye Carlsberg Station og kommende metro er der ikke langt til kontoret for medarbejderne, uanset hvor i landet de kommer fra.

Drømmer I om nyt kontor? Har din virksomhed 10 eller 500 medarbejdere? Vil I bo i nybyggede rammer eller historiske lokaler? Vores udbud af kontorlejemål er stort og forskelligt. Fælles er en central placering i København, storbystemning uden for døren - og en infrastruktur, der gør både cyklister, bilister og togfolket glade.

Se alle lejemålene

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området.

Se erhvervsplanen for det nye bykvarter
Byliv i Carlsberg Byen
Nye, centrale kvarterer vil altid være attraktive for folk med et innovativt mindset, fordi det tiltrækker andre progressive kræfter, der drages af nybyggerånden.

Morten Tølbøl Sørensen, UrbanWineBox

ERHVERV MIDT I BYEN

I Carlsberg Byen er der erhvervsmål til små som store forretninger, caféer, restauranter, kulturorganisationer, undervisning, hotel og kontor - og over 50 % er allerede nu udlejet, reserveret eller solgt.

Der er flere virksomheder, som allerede er flyttet ind i Carlsberg Byen, eller som venter på at flytte ind i nye, moderne lokaler eller gamle, fredede bygninger, med den ikoniske Elefantport, Stjerneporten og den nye S-togstation lige om hjørnet.

Læs her, hvorfor tegnestuen Arkitema og iværksættervirksomheden, UrbanWineBox, begge har valgt at flytte deres virksomheder og kontorer til Københavns nye, pulserende bydel, hvor mere end 10.000 personer kommer til at arbejde og have sin daglige gang.

Sådan er det at arbejde i Carlsberg Byen - Hør hvorfor bl.a. mikrobryggeriet Mikkeller, tegnestuen Arkitema Architects og de digitale konsulenthuse Spinnaker Nordic og Brand Movers har valgt at flytte ind i netop Carlsberg Byen.

Se filmen her

Indflytningsklare lejemål - Mange bygninger i Carlsberg Byen står allerede klar og de første lejere er flyttet ind. Skift de gamle rammer ud med nogle nye af slagsen i Carlsberg Byen, der tilbyder en helt unik kombination af historiske, fredede bygninger og et levende, dynamisk byliv. Læs mere om de færdige erhvervslejemål her.

Se de indflytningsklare lejemål

Butik, café eller kontor?

Kaffekilden på tapperitorvet

Butik eller café i Carlsberg Byen - Butiks- og cafélivet er i fuld gang og flere og flere ser potentialet i Carlsberg Byen. 17 butikker og 3 caféer har allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende. Der er mange muligheder hvad enten du har butik, showroom, café. Læs mere om de lyse og moderne lokaler her.

Her er mulighederne

Kontor i Carlsberg Byen - Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det, I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se lokalerne
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN

Carlsberg Byens Erhvervsnyt - Vil du følge med i Carlsberg Byens erhvervsliv og udvikling? Så skriv dig op til Carlsberg Byens Erhvervsnyt og få besked om de seneste erhvervsnyheder og events direkte i din indbakke. 

Få de seneste nyheder
historie i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.