Erhvervsejendomme

Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Hold øje med nye erhvervsprojekter her på siden!

Theodora Hus - Den karakteristiske gamle Gærkælderforbygning transformeres til nye New Yorker-inspirerede erhvervslokaler. Theodora Hus er for virksomheder, der ønsker rå, lyse lokaler med god plads og en central placering midt i Københavns nye bykvarter.

Se erhvervsprojekt

Christen Hus - Indflytningsklare lejemål til café, butik og kontorer. I Christen Hus får din virksomhed kontorlokaler i smukke og gyldne rammer i hjertet af Carlsberg Byen, lige ud til den centrale Bryggernes Plads og Stjerneporten.

Se erhvervslejemål

Krøyer Hus - I Krøyer Hus findes i alt 650 m² erhverv og detail, der ligger side om side i en smuk ny bygning ud til Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej. Her er både kontor- og showroom/detaillejemål.

Se erhvervslejemål

Ottilia Hus - Mangler I den helt rigtige location til jeres kontor, klinik eller showroom, så er erhvervslejemålene i Ottilia Hus måske noget for jer. Ottilia Hus er centralt placeret med god eksponering til gaden, og tilbyder lyse lokaler med gode indretningsmuligheder.

Se erhvervslejemål
Ottilia Hus i Carlsberg Byen
Købke Hus Erhverv udefra

Købke Hus - Mangler du den helt rigtige location til din café/showroom, så er Købke Hus med sin multifunktionalitet måske lige lejemålet for dig?

Se lejemålene
Laura Hus i Carlsberg Byen
Maskincentralen i Carlsberg Byen

Maskincentralen - Vær med til at give den ikoniske og fredede bygning nyt liv som kulturelt samlingspunkt i det nye bykvarter.

Se Maskincentralen

Emil Christian Hansen Hus - UDLEJET - Bygningen består af i alt 16.500 m2, og bliver et supermoderne kontorhus. Det bliver et multidomicil med plads til op til 900 medarbejdere i åbne, lyse kontorlokaler.

Se erhvervsprojektet

Harild Hus - UDLEJET - Harild Hus bliver ca. 6.000 m² fordelt på 5 etager lige ved Ny Carlsberg Vej og er omgivet af fredede bygning.

Se erhvervslejemål

Lagerkælder 3 & Maltmagasinet - UDLEJET - Lagerkælderen ligger i centrum af det nye bykvarter ud til Bryggernes Plads, lige rundt om hjørnet fra den ikoniske Elefantport. Her åbner Brøchners Hotel Ottilia i starten af 2019.

Se ejendommen

Halmlageret - RESERVERET - Halmlageret, som er en af kvarterets smukke, bevaringsværdige bygninger med masser af historie, er for virksomheder, der ønsker at bidrage til kulturen i København. Bygningen er nemlig udlagt til kulturelle formål.

Se erhvervslejemålet

Tilmeld Carlsberg Byen Erhvervsnyt - Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til. Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen.

Tilmeld Erhvervsnyt
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.