Mød fem erhvervslejere i carlsberg byen

Overvejer du at flytte virksomheden til Carlsberg Byen, kan du her høre nogle af de gode grunde til at gøre det. I filmen her fortæller nogle af de virksomheder, der bor her i Carlsberg Byen, hvorfor de valgte at flytte hertil og om fordelene ved at have sin virksomhed i det nye spirrende bykvarter.

Hør bl.a. hvorfor Arkitema Architects og mikrobryggeriet Mikkeller er glade for at arbejde i Carlsberg Byen.

Se alle erhvervslejemålene - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se alle ejendommene

Kontor, butik eller café i Carlsberg Byen - Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med forretning, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele. Find alt relevant information om erhverv i Carlsberg Byen her.

Læs mere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.