Mød fem erhvervslejere i carlsberg byen

Overvejer du at flytte virksomheden til Carlsberg Byen, kan du her høre nogle af de gode grunde til at gøre det. I filmen her fortæller nogle af de virksomheder, der bor her i Carlsberg Byen, hvorfor de valgte at flytte hertil og om fordelene ved at have sin virksomhed i det nye spirrende bykvarter.

Hør bl.a. hvorfor Arkitema Architects og mikrobryggeriet Mikkeller er glade for at arbejde i Carlsberg Byen.

HR-chef i Accenture - "Tidligere var vi i højere grad spredt på flere adresser, mens vi her har fået samlet det meste af familien. Det forstærker rammen om virksomhedens identitet, ligesom det styrker kreativiteten, innovationen og effektiviteten at være samlet under samme tag."

Læs hele interviewet her

Lund Brandhouse - "Det er sjovt at følge andre virksomheders udvikling, der ligesom os er startet fra bunden og har vokset sig større her i bykvarteret. Vi er meget interesserede i at samarbejde med andre, som har fælles værdier og som alle kan bidrage med noget forskelligt."

Læs interviewet her

Se alle erhvervslejemålene - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se alle ejendommene

Kontor, butik eller café i Carlsberg Byen - Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med forretning, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele. Find alt relevant information om erhverv i Carlsberg Byen her.

Læs mere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.