Dipylon hus interior

Carlsberg Byens Erhvervsnyt

Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen.

Læs nyheder, erhvervshistorier og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt og få de seneste nyheder om det spirende erhvervsliv i bykvarteret sendt direkte til din inbox.

Hotel Ottilia er åbnet i Carlsberg Byen - Den 14. januar blev dørene slået op til det unikke boutiquehotel, Hotel Ottilia, der rummer 155 værelser, en smukt indrettet lounge og bar og italiensk rooftop-restaurant med fantastisk udsigt. Fremover vil hotellet byde velkommen til ca. 80.000 årlige gæster - både turister og lokale.

Læs mere om Hotel Ottilia

Dinner with a view - På toppen af Hotel Ottilia har en ny restaurant set dagens lys: Tramonto Rooftop. Her serveres autentisk italiensk cuisine og en uovertruffen 360 graders udsigt over Carlsberg Byen og resten af København. 

Oplev Tramonto Rooftop

Bykvarterets største kontordomicil er skudt i gang - "Vi er enormt begejstrede over indflytningen i dette super-hus. Dette hus vil emme af samhørighed, innovation og åbenhed, der vil skabe synergi og løfte os alle." Sådan sagde Vismas direktør, da første spadestik til det kommende multikontorhus med plads til 20.000 medarbejdere Emil Christian Hansen Hus, blev taget i januar.

Læs mere om Visma og det nye kontordomicil

Mød start-up virksomheden Lund Brandhouse - Siden flytningen til Jacobsen Hus er virksomheden vokset fra 5 til 18 ansatte – og netop det at tiltrække arbejdskraft var en af grundene til, at virksomheden valgte at flytte til Carlsberg Byen.

Læs mere

Tak for et hæsblæsende 2018 - På alle fronter har 2018 været et begivenhedsrigt år i Carlsberg Byen. Mange nye byggeprojekter er skudt i gang, mere end 1.000 mennesker bor nu i kvarteret, og ikke mindst er flere spændende virksomheder og butikker rykket ind. Her er et tilbageblik på de sidste 12 måneder, hvor erhvervsudlejningen for alvor tog fart i Carlsberg Byen.

Læs alt om det forgangne år i Carlsberg Byen

Azento flytter ind bag elefanterne - På hjørnet af Ottilia Hus, lige ud til de fredede maltsiloer, bor IT-konsulenthuset Azento, der flyttede til Carlsberg Byen i sommer. Vi mødte adm. direktør, Kåre Rude Andersen til en snak om, hvordan det er at arbejde i Carlsberg Byen.

Hør hvorfor de valgte Carlsberg Byen

Encoded: "Carlsberg Byen har den rigtige signalværdi" -  Møbel- og interiørforretningen Encoded kan snart fejre 10 måneders dag i Carlsberg Byen. Vi har mødt dem til en status: Er forventningerne til flytningen fra Værnedamsvej til Jacobsen Hus på Ny Carlsberg Vej blevet indfriet?

Læs mere her

IT-virksomheden Visma vælger stort kontordomicil - Visma har besluttet sig for at samle alle københavnske aktiviteter under ét tag i det kommende kontordomicil, Emil Christian Hansen Hus i Carlsberg Byen, som en del af virksomhedens vækststrategi.

Læs mere

Nyt kontorkoncept flytter ind i Købke Hus - Velkommen til det globale co-working space, Spaces, der netop er flyttet ind i Købke Hus. Her er multifunktionelle kontorer med plads til flere hundrede medarbejdere og fællesskaber på tværs af brancher - og du er velkommen!

Læs mere

Accenture flytter til Carlsberg Byen - Det verdensomspændende konsulenthus Accenture flytter sit danske hovedsæde til nyopførte bygning, Harrild Hus, i hjertet af Carlsberg Byen, hvor de flytter ind ved årsskiftet.

Læs mere
Vi er meget begejstrede for at bo i et dynamisk bykvarter, hvor et summende byliv er ved at vokse frem. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der er en god infrastruktur, så det er nemt at komme til og fra kontoret, både for os selv og for vores gæster.
Dorthe Keis, partner i Arkitema Architects 

Mød dem der arbejder i Carlsberg Byen - Her i filmen kan du høre, hvorfor bl.a. Arkitema Architects og Mikkeller har valgt at flytte til Carlsberg Byen.

Se hele filmen her

Velkommen til Arkitema i Dipylon Hus - Det bevaringsværdige Dipylon Hus, som oprindeligt husede bryggeriets maltsilo, er blevet transformeret til et flot, moderne kontorhus af Arkitema Architects. Nu er virksomheden selv flyttet ind i den fredede bygning i Carlsberg Byen.

Læs mere

10 ting fremtidens kontor skal løfte - I kampen om arbejdskraften er der mange gode grunde til at følge med i kontormarkedets udvikling. Få her vores 10 bud på, hvordan fremtidens kontor ser ud.

Læs mere

Velkommen til Vibskov - Multikunstner og modedesigner Henrik Vibskov har slået dørene op til et nyt, spændende koncept i Carlsberg Byen.

Læs mere

Arpe & Kjeldsholm køber erhvervslokaler i Carlsberg Byen - Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, gør nu deres ophold i Carlsberg Byen permenent med købet af de lejede lokaler samt køb af endnu et erhvervslejemål, hvor også bryggeriet Mikkeller har hovedkontor. Læs her, hvilke krav de havde, da de skulle finde nye kontorer, og hvorfor valget faldt på Carlsberg Byen.

Læs historien

Fremadstormende dansk hotelkæde åbner i fredet bygning - Fra 2019 kan danske og internationale besøgende få en hoteloplevelse ud over det sædvanlige i Carlsberg Byen, når hotelkæden Brøchner Hotels slår dørene op til det nye bykvarters første hotel. "Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt," fortæller Karim Nielsen, adm. direktør for Brøchner Hotels.

Læs mere her
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Vi er ramt af historien og ånden i området, de grønne områder, Elefantporten og de fredede bygninger som efter vores mening er en gave at kunne vise frem, når vi har kundebesøg.
Thomas Sørensen, Partner og Direktør, Arpe & Kjeldsholm

Start-up flytter ind i Christen Hus - Velkommen til Spinnaker Nordic, der har valgt at skifte kælderkontoret i Christianshavn ud med store, luftige og meget gyldne lokaler i historiske rammer i nyåbnede Christen Hus. Hør om baggrunden for deres flytning her.

Læs interviewet

Bureau flytter til Carlsberg Byen - Content marketing bureauet Brand Movers er flyttet ind på 3. sal i Christen Hus. Hør om baggrunden for deres flytning og om deres forventninger til det nye bykvarter

Læs mere
Morten Tolbol Sorensen CEO fra UrbanWineBox

Iværksætterne bag UrbanWineBox - UrbanWineBox holder til i Carlsberg Byen på Bohrs Gade 5 og tilbyder en online markedsplads og delevinkælder lige under De Hængende Haver. Vi tog en snak med vinentusiasterne om, hvorfor de valgte at bosætte virksomheden i Carlsberg Byen.

Læs interviewet

Det sker i Carlsberg Byen - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej, og I kan holde jer og jeres medarbejdere opdateret via vores eventkalender.

Se eventkalender
Nye, centrale kvarterer vil altid være attraktive for folk med et innovativt mindset, fordi det tiltrækker andre progressive kræfter, der drages af nybyggerånden.
Morten Tølbøl Sørensen, CEO, UrbanWineBox
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.