Dipylon hus interior

Carlsberg Byens Erhvervsnyt

Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen.

Læs nyheder, erhvervshistorier og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt og få de seneste nyheder om det spirende erhvervsliv i bykvarteret sendt direkte til din inbox.
Vi er meget begejstrede for at bo i et dynamisk bykvarter, hvor et summende byliv er ved at vokse frem. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der er en god infrastruktur, så det er nemt at komme til og fra kontoret, både for os selv og for vores gæster.
Dorthe Keis, partner i Arkitema Architects 

10 ting fremtidens kontor skal løfte - I kampen om arbejdskraften er der mange gode grunde til at følge med i kontormarkedets udvikling. Få her vores 10 bud på, hvordan fremtidens kontor ser ud.

Læs mere

 Vibskov i Carlsberg Byen - Multikunstner og modedesigner Henrik Vibskov har slået dørene op til et nyt, spændende koncept i Carlsberg Byen.

Læs mere
Vi er ramt af historien og ånden i området, de grønne områder, Elefantporten og de fredede bygninger som efter vores mening er en gave at kunne vise frem, når vi har kundebesøg.
Thomas Sørensen, Partner og Direktør, Arpe & Kjeldsholm
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.