Et levende Lokalsamfund med alt hvad du har brug for inden for din rækkevide

Carlsberg Byen er en ny by i byen - et stemningsfyldt lokalsamfund for både virksomheder, beboere og fællesskaber, hvor alting er inden for rækkevidde, og med en infrastruktur, der forbinder bykvarteret til resten af København.

Det nye bykvarter byder på storbystemning og et levende lokalmiljø rundt omkring på gaderne, pladserne og i de grønne parker, og her du alting inden for din rækkevidde - fra bageren, apoteket og hælebaren til restauranten, baren og supermarkedet. Morgenkaffen kan du tage to-go på en af de mange caféer på din vej ind til kontoret og indkøbene klares nemt til eller fra arbejde i supermarkederne på Tapperitorvet eller Købkes Plads. I pauserne kan du og kollegerne holde et velfortjent hvil i skyggen i de grønne parker eller på gåture midt i historiens vingesus.

Snup en drink og en bid mad lige rundt om hjørnet på Tramonto Rooftop på toppen af Hotel Ottilia efter arbejde og nyd den gode udsigt over byen. Og er der mange kilometer i benene, kan løbeturen klares i Søndermarken, inden turen går hjem til familien.

Carlsberg Byen er også godt forbundet til resten af København via bus og tog - og snart kommer metro på Enghave Plads - og på få minutter er du på Frederiksberg og Vesterbro på cykel. Lufthavnen er kun 15 minutter væk med toget fra Carlsberg Station, og er du i bil, finder du nemt parkering i de mange p-kældre under området, der sikrer bekvem parkering samtidig med, at gaderne holdes fri til fodgængere og bløde trafikanter.

Læs mere om bykvarteret her.

lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Butikslivet spirer frem - Det nye københavnerkvarter bliver "selvforsynende" med butiksliv. De første supermarkeder er åbnet ved Carlsberg Station, og det gode brød, kaffen og blomsterne finder du i de små forretninger i området omkring Humletorvet og Tapperitorvet.

Se butikkerne her

Kontor, butik eller café i Carlsberg Byen - Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med forretning, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele. Find alt relevant information om erhverv i Carlsberg Byen her.

Læs mere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.