Et levende lokalsamfund med alt inden for rækkevidde

Carlsberg Byen er en by i byen - et stemningsfyldt lokalsamfund for både virksomheder, beboere og fællesskaber, hvor alt er inden for rækkevidde og hvor man samtidig hurtigt kan komme med en infrastruktur, der forbinder bykvarteret med resten af København. Få en fornemmelse for livet i kvarteret her.

Københavns nye bykvarter byder med sine mange pladser, grønne parker, café- og restaurantliv, et alsidigt butiksudvalg og en central beliggenhed midt i København på en blanding af levende lokalmiljø og storbystemning. Morgenkaffen kan du tage to-go på en af de mange caféer på din vej ind til kontoret, og indkøbene klares nemt til eller fra arbejde i supermarkederne på Tapperitorvet eller Købkes Plads. I pauserne kan du og kollegerne holde et velfortjent hvil i skyggen i de grønne parker, mens I fornemmer historiens vingesus i de mange fredede industribygninger i kvarteret.

Snup en drink og en bid mad på Tramonto Rooftop på toppen af Hotel Ottilia efter arbejde og nyd den gode udsigt over byen. Og er der overskydende kilometer i benene, kan løbeturen klares i Søndermarken, inden turen går hjem til familien. Der kommer løbende nye, spændende restauranter, caféer, barer og butikker til området, som du kan holde dig opdateret på her.

Carlsberg Byen er også godt forbundet til det øvrige København via bus og tog, og på få minutter når du til både Frederiksberg og Vesterbro til fods. Lufthavnen er kun 25 minutter væk med toget fra Carlsberg Station, og er du i bil, finder du nemt parkering i de mange p-kældre under området, der sikrer bekvem parkering samtidig med, at gaderne holdes fri til bløde trafikanter.

Læs meget mere om bykvarteret her.

lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen - Det nye københavnerkvarter bliver "selvforsynende" med butiksliv. Tre supermarkeder er åbnet, restauranter og caféer pibler frem, og det gode brød, kaffen og blomsterne finder du i de små forretninger i området omkring Humletorvet og Tapperitorvet.

Se butikkerne her

Kontor, butik eller café i Carlsberg Byen - Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med forretning, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele. Find alt relevant information om erhverv i Carlsberg Byen her.

Læs mere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.