Solgt
grib muligheden: vær med til at give den ikoniske og bevaringsværdige bygning nyt liv som kulturelt samlingspunkt i det nye bykvarter.
Thorvalds Bindesbølls Plads 1799 København V.
1975
Kultur Type
Etage Stuen - 1.
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.

halmlageret

Et af kvarterets bevaringsværdige bygninger med masser af historie

I dag er Halmlageret en smuk og bevaringsværdig bygning i det nye bykvarter, der er dedikeret til kulturelle formål. 75 procent af bygningens volumen skal favne kultur, idræt, institution eller fælles anlæg. Bygningen er i to etager, der er kendetegnet ved den karakteristiske arkitektur og den store 1. sal med højt til loftet, hvor lyset strømmer ind.

 • 1.975 m2
 • 75 % af bygningen er dedikeret til kulturelle formål: kultur, idræt, institution eller fælles faciliteter for området

bonusinfo

Det var Tyge Hvass, der tilbage i 1949 designende Halmlageret. Den unikke bygning med røde mursten fungerede oprindeligt som bryggerigrundens flaskefabrik, der var så effektiv, at man tappede flere end 10.000 flasker i timen. 

I kølvandet på teknologiske fremskridt blev Halmlagerets formål ændret: I 1970'erne brugte de ansatte på bryggeriet Halmlageret som truckskole, hvor de lærte at køre med lastvogn, og i årene efter har bygningen fungeret som halmdepot til Carlsbergs mange bryggerheste. Det er i øvrigt den anvendelse, der har givet bygningen navnet Halmlageret.
Halmlageret i Carlsberg Byen
udsigt over carlsberg byen

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her

Kontor i Carlsberg Byen - Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det, I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se lokalerne
Bobleplads
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.