Humlehuset i Carlsberg Byen
Solgt
bliv en del af byen i byen:
Ved Carlsberg Station udlejes lyse kontorlokaler i et pulserende bymiljø med rigt café- og butiksliv. 

Lejemål fra 500 m²
Humletorvet 25 1799 København V
2700
50 P
Kontor Type
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.

Humlehuset

Alle erhvervslokaler i Humlehuset er nu udlejet eller solgt til Mikkeller, FOF og Arpe & Kjeldsholm.

Humlehuset har en central placering i bykvarterets sydlige del med blandt andre Carlsberg Station og det pulserende Humletorv som nabo. Ej at forglemme de mere end 10.000 studerende på Professionshøjskolen UCC, der har deres daglige gang i nærområdet.

KONTORLEJEMÅL KLOS OP AF CARLSBERG STATION I DYNAMISK OG LEVENDE MILJØ

Humlehusets facade er holdt i mørke nuancer, men bevæger man sig inden for, er det lyse og stilfuldt indrettede lejemål, der byder dig velkommen.

 • 500-2.700 m2 kontorlejemål, der er klar til indflytning
 • Tosidet lysindfald, åbne kontorlandskaber, enkelte cellekontorer og en frokoststue med køkken
 • Moderne bygning holdt i nordisk stil
 • Central placering omgivet af butikker, caféer, restauranter og indkøbsmuligheder
 • Mulighed for at leje p-pladser i kælder under ejendommen
Christen Hus i Carlsberg Byen

Leder din arbejdsplads efter nye rammer?  Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen. Fælles er en central placering i København, storbystemning udenfor dørene plus en infrastruktur, der gør både cyklister, bilister og togfolket glade.

Vis mig lejemålene

Arpe & Kjeldsholm køber erhverslokaler i Carlsberg Byen - Da Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, voksede ud af deres daværende kontorlokaler, skiftede de i første omgang adressen på Strøget ud med et lejemål på Humletorvet i Carlsberg Byen. Virksomheden faldt så godt til i Københavns nye bykvarter, at opholdet nu gøres foreløbigt permanent.

Læs mere
humletorvet
Udover at det selvfølgelig er lidt sjovt at vi ender med adressen 'Humlehuset', og lejemålet har de praktiske rammer vi har brug for, så er vi et jo Vesterbro brand, og Carlsberg Byen er en videreudvikling af Vesterbro, som rummer et stort potentiale.
Mikkel Borg Bjergsø, grundlægger og CEO i Mikkeller, har flyttet arbejdspladsen ind i en af etagerne i Humlehuset
Oversigt
Humlehuset i Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen
Mikkeller har en entreprenant, dynamisk og international profil,som passer rigtig godt ind i det miljø, der er i området omkring Humlehuset.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen

Mikrobryggeriet Mikkeller og rådgiverfirmaet Arpe & Kjeldsholm rykker ind I september 2016 bød Carlsberg Byen velkommen til 10.000 studerende på UCC og til de første beboere. Samme måned kunne Københavns nye bykvarter også sige et stort velkommen til de første kontorlejere i Humlehuset.

Læs pressemeddelelsen om de første lejere i Humlehuset
lagerkælder 3 i carlsberg byen

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her

Når fortid, nutid og fremtid forenes - Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på. 

Mærk historiens vingesus
historie i carlsberg byen
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.