Vejskilt i carlsberg byen

Praktisk information for erhverv

alle veje fører til Carlsberg byen

Det er hurtigt og nemt at komme til og fra Carlsberg Byen, hvad end du tager cyklen, bilen, toget eller bussen.

Carlsberg Byen ligger blot 2 km fra Rådhuspladsen, og det tager kun 5 minutter med tog fra Hovedbanegården til den nye Carlsberg Station og 15 minutter fra lufthavnen.

Busserne 3A, 14, 8A, 26 m.fl. kører også lige til "døren" og fanges lige ude på Pile Allé, Vesterfælledvej eller Ny Carlsberg Vej.

I 2019 åbner den nye lokale metrostation, Enghave, som ligger 5 minutters gang fra Carlsberg Byen.

Kommer du i bil, er Carlsberg Byen godt forbundet med Københavns øvrige bydele, og det er nemt at finde parkering. De fleste parkeringspladser finder du under jorden i de nye parkeringskældre.


Parkeringsforhold i Carlsberg Byen - Er du erhvervsdrivende eller arbejder i Carlsberg Byen, kan du sagtens tage bilen på arbejde og parkere i en af de mange parkeringskældre i bykvarteret. Få et hurtigt overblik over priser og pladser her.

Info om parkering

Carlsberg Byen erhvervsbrochure - I den nye erhvervsbrochure har vi samlet alt om, hvad Carlsberg Byen har at byde på for virksomheder og erhvervsdrivende, der ønsker at arbejde i et dynamisk, kulturelt og kommercielt mekka i historiske omgivelser. Brochuren er på engelsk.

Hent erhvervsbrochuren
Carlsberg Station elevator

Driv erhverv i Carlsberg Byen - Carlsberg Byen er for dig, der gerne vil have din virksomhed centralt placeret i København i inspirerende omgivelser, som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere. Læs mere om fordelene her.

Læs mere om erhverv i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen Erhvervsnyt - Der er gang i erhvervslivet i Carlsberg Byen og her kan du læse de seneste nyheder og erhvervshistorier. Tilmeld dig også Carlsberg Byens Erhvervsnyt og få de seneste nyheder om det spirende erhvervsliv i bykvarteret sendt direkte til din inbox.

Læs nyheder fra Carlsberg Byen
Dipylon hus interior
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.