Den karakteristiske gamle forbygning Gærkælderen skaber en unik ramme for nye kontorer i hjertet af det nye kvarter
Paulas Passage 6 1799 København V
224
Ja P
Kontor Type
Etage st
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.

Theodora hus - erhverv

I det nye Theodora Hus udbydes nu fra 130 – 2.878 m² lækre kontorlejemål lige ved de levende byrum Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads, tæt på den skønne Søndermarken.

Theodora Hus er tegnet af Adept, som benytter fine arkitektoniske detaljer til at binde bro mellem fortid og nutid. Den flotte udsmykning i indgangspartierne refererer til bryggeriets historie. Bygningen opføres i røde teglsten, og indvendigt vil lejemålet bære præg af en rå og moderne New Yorker-inspireret indretning. Lejemålene kan indrettes efter lejers ønsker og behov, hvis man er tidligt med i processen.

Den østlige del af ejendommen består af den bevaringsværdige Gærkælderforbygning, og i nærheden ligger flere af Carlsberg Byens ikoniske bygninger som Elefantporten og Bryghuset.

Fakta om lejemålet:

 • 228 m² velegnet til kontor
 • Central beliggenhed ved Ny Carlsberg Vej og Bryggernes Plads, kun få minutter fra Søndermarken
 • Store vinduer, der sikrer godt lysindfald
 • Cykel- og bilparkering i bygningens kælder
 • Indflytningsklar ultimo 2019

Bliv en del af det nye, levende bykvarter i København
Med bygningens central placering bliver I en del af den levende by, hvor fokus på nærmiljø og byliv er i højsædet. Theodora Hus ligger centralt på hovedvejen Ny Carlsberg Vej, lige ved de to pladser Ottilia Hansens Plads og Bryggernes Plads. På Bryggernes Plads åbner flere butikker og restauranter, og Brøchner Hotels nye Hotel Ottilia åbner primo januar 2019, som er et 4+ stjernet boutique hotel. På den lidt mindre plads Ottilia Jacobsens Plads kommer der restaurant og café, der vil skabe byliv omkring pladsen med et unikt vandelement.

Med ca. 3.500 p-pladser i området, hvoraf de fleste er underjordiske, er der rig mulighed for at parkere bilen. For medarbejdere, der er bosat i København, gør placeringen mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro, det let at cykle til og fra arbejde. Carlsberg Byen har egen S-togsstation, hvorfra der er hurtig adgang til Københavns Hovedbanegård, og dermed videre ud i Hovedstadsområdet.

Den gamle bagmur, der før stod mellem forbygningen og de store gamle tanke, bevares med nogle store åbninger i, og danner en central rygrad i de nye erhvervslokaler.
Camilla Klingenberg, Arkitekt MAA, Adept
Bryggernes plads i carlsberg byen

Kontor i Carlsberg Byen - Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det, I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se lokalerne

Butik eller café i Carlsberg Byen - Butiks- og cafélivet er i fuld gang og flere og flere ser potentialet i Carlsberg Byen. 17 butikker og 3 caféer har allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende. Der er mange muligheder hvad enten du har butik, showroom, café. Læs mere om de lyse og moderne lokaler her.

Her er mulighederne
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.