Åbent hus og VR i showroomet

Eventen er desværre slut.

Undgå at gå glip af noget i fremtiden - se alle kommende events i Carlsberg Byen her!

Kategori: Åbent hus
Sted: Carlsberg Byens Showroom , Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V
Start: 29. marts 2020, 13:00
Slut: 29. marts 2020, 15:00
Vi byder velkommen i showroomet denne søndag til åbent hus og mulighed for at prøve vores virtual reality kl. 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, 1799 København V.

Kom og hør mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen. 

Nu kan du også prøve vores nye virtual reality, hvor du kan komme med ind i en række boliger, der endnu ikke er bygget. Læs meget mere om VR i Carlsberg Byen her.


PARKERING

Hvis du er i bil, kan du parkere i parkeringskældrene under Europaskolen, Bohrs Tårn eller Købke Hus. Find parkering her.

FIND VEJ
Se et kort over byen her.

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Boligrådgivere i Carlsberg Byen - I Carlsberg Byen har vi vores egne boligrådgivere med en dybdegående viden om lejlighederne, ejendommene og bykvarteret, og bruger det til at hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen.

Læs mere om Boligsalg
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.