Udlejet
Nyopført og fleksibel kontorejendom i hjertet af Carlsberg Byen
Bohrsgade 23 - 47 1799 København V
7675
Ja P
Kontor Type

Harild hus

Alle erhvervslokaler i Harild Hus er udlejet til Accenture.

 

Søger du kontordomicil midt i byens pulserende liv, er Carlsberg Byen en klasse for sig. I hjertet af Københavns nye bykvarter finder du Harild Hus, der er en fleksibel kontorejendom med en helt central placering.

De nybyggede kontorlokaler er udstyret med alle moderne faciliteter, selvom bygningens ydre er opført i ”Carlbergsk” udtryk, som på én gang gør bygningen industriel og ornamental, dvs. med mønstre og detaljer.

Lokalerne er lyse, komforten høj og fleksibiliteten i top, og kommer man tidligt med i processen, kan man få indflydelse på udformningen af lokalerne. Her er tale om 758 m2 kontorlejemål på 1 etage.

På ejendommens 1. sal ligger en fælles kantine, hvor alle brugerne i ejendommen færdes og mødes.

Går du udenfor kontorets hoveddør, befinder man sig midt i et spændende byrum med fredede bygninger, butikker, hotel, restauranter og skoler lige udenfor døren. Det vil begejstre både medarbejdere, kunder og besøgende. Den verdensberømte Elefantport er kun en kort gåtur væk, og få minutters gang fra Harild Hus finder du den smukke Lagerkælder 3 med guldskiverne, den historiske have, J.C. Jacobsens Have, og Carlsberg Station.

Der er parkeringskælder under ejendommen, og uanset om man ankommer på cykel, med det offentlige eller i bil, er det let og hurtigt at finde frem og få plads.

Jeg tror, beliggenhed, muligheder og fleksibilitet er de mest rammende ord for denne flotte bygning.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen

Se ledige lejemål -

Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed. Se ledige lejemål her
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.