Udlejet
Synligt lejemål med store vinduespartier ud til Ny Carlsberg Vej. Perfekt til detail.
Ny Carlsberg Vej 40 1799 København V
227
Ja P
Detail Type
Etage st.

krøyer hus

Krøyer Hus er en ny, spektakulær ejendom på grænsen mellem bylivet på det gamle Vesterbro og bylivet i det nye bykvarter. Bygningen reflekterer både boligkarréerne på Vesterfælledvej og de historiske rækkehuse i Humleby, som er nabo mod vest.

Krøyer Hus er et blandet byggeri, hvilket betyder, at 14 rækkehuse, 91 lejligheder, daginstitution og samlet set 1.000 m2 erhverv og detail ligger side om side i en smuk ny bygning. Det betyder liv og glade dage udenfor døren, nem adgang og ikke mindst god eksponering for lejemålet, der har en central og synlig placering med store vinduespartier ud til menneskemylderet på Ny Carlsberg Vej. Her er tale om:

  • Et mindre lejemål på 227 m2, der ligger i bygningens stueetage
  •  Velegnet til klinik eller lignende
  •  Fantastisk beliggenhed ud til den centrale ”hovedvej” Ny Carlsberg Vej.

Den detaljerige bygning ligger i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne - lige rundt om hjørnet fra de historiske rækkehuse i Humleby – og er tegnet af arkitektfirmaet Entasis, der også står bag den internationalt anerkendte masterplan for hele Carlsberg Byen.

I nærheden ligger et af Carlsberg Byens centrale mødesteder, Købkes Plads, med caféer, indkøbsmuligheder, amfiteater og masser af byliv. Her er desuden kun to minutters gang til J.C. Jacobsens Have, der er en grøn oase i midten af byen.

 

Se ledige lejemål -

Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed. Se ledige lejemål her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
simply salad på tapperitorvet i carlsberg byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.