Udlejet
Brøchner hotels er klar til i 2019 at åbne et 4 stjernet boutiquehotel med restaurant og konferencecenter.
Pasteursvej 4 1799 København V.
10453
Etage Stuen

lagerkælder 3 - Maltmagasinet

I 1969 designede arkitekt Sven Eske Kristensen en bygning til opbevaring af store tanke med hele 60.000 hektoliter øl. Bygningen blev udpeget som arkiv i 1995, og man fjernede lagerrum og tankene. I dag råder Lagerkælderen over 6.870 m2, der for tiden undergår en forandring til 4+ stjernet boutiquehotel, restaurant, konferencecenter og eksklusivt spa.

Lagerkælderen ligger i centrum af det nye bykvarter ud til Bryggernes Plads, lige rundt om hjørnet fra den ikoniske Elefantport.
  • 6.870 m2 fordelt på 5 etager
  • Mulighed for erhverv op til 5.500 m2
  • De resterende 1.370 m2 i stueetagen bliver omdannet til butikker
  • Fredet ejendom

bonusinfo

Selvom navnet Lagerkælder 3 indikerer noget andet, er der langt fra små, mørke kælderrum til bygningens lyse, åbne lokaler. Navnet har rødder tilbage til dengang, bygningen blev brugt til lagring af øl i store tanke. Nu bliver øllet udskiftet med moderne faciliteter, men den smukke facade og den centrale placering er den samme.

Sammen med Maltmagasinet danner Lagerkælderen rammerne om Bryggernes Plads, der bliver rådhusplads og smukt samlingssted midt i den historiske kerne af Carlsberg Byen. 
Lagerkaelder og Maltmagasinet i Carlsberg Byen
Vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt.
Karim Nielsen, adm. direktør i Brøchner Hotels, der rykker ind i Lagerkælderen.

Ikonisk bygning med guldskiver på facaden -

Der er tale om nogle af Københavns flotteste bygninger med en meget central og attraktiv beliggenhed som matcher Brøchner Hotels profil godt, siger Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen. Han fortæller, at hotellet, sammen med de mange andre nye spændende restauranter, caféer og kulturaktiviteter, vil tiltrække en masse besøgende til glæde for hele kvarteret. Fremadstormende hotelkæde rykker ind
den snoede skorsten i carlsberg byen

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus
historie i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.