3 boliger du kan flytte ind i nu

Vi har samlet et udvalg af boliger, der er klar til indflytning lige nu i Carlsberg Byen. Uanset om du leder efter en større eller mindre bolig, med tagterrasse eller udsigt over byen, så kig med her.

Vi har samlet tre boliger i forskellige størrelser og prisniveauer i Carlsberg Byen, som du kan flytte ind i lige nu, og hvor du ikke bare er lejlighedens første beboer - du bliver også en en del af et helt nyt og spændende bykvarter i København.

Se dem herunder.

Heiberg Huse - Denne flotte og lyse bolig i Heiberg Huse har et rummeligt køkken-alrum samt en altan ud til det bevaringsværdige Halmlageret. Boligen er 84 m² fordelt på to værelser og med adgang til et skønt fælles gårdrum.

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med masser af plads og med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I denne 139 m2 store bolig får du en exceptionel god udsigt over hele København - og faktisk helt til Sverige.

Bindesbøll Hus - I den nordligeøstlige del af Carlsberg Byen ligger denne skønne, lyse lejlighed i Bindesbøll Hus. De 141 m² er fordelt på tre rum, et rummeligt badeværelse og en sydvendt privat siddetrappe med udsigt til historiske Halmlageret.

bryghuset i carlsberg byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
elefantporten i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.