Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Find en bolig der passer til dig

Uanset om du drømmer om have, terrasse, altan, rækkehus eller lejlighed i stuen eller 29. sal, kan du finde lige præcis den bolig, der passer til dig i Carlsberg Byen.

Drømmer du om en ny bolig med have, terrasse eller altan? Eller drømmer du om at bo i stuen, på 10. eller 29. sal med Københavns flotteste udsigt? I Carlsberg Byen kan du finde lige netop det hjem, der passer allerbedst til dig. Uanset om du drømmer om et rækkehus i flere etager, en 1-værelses eller 5-værelses lejlighed, kan du finde det her. Blandt fredede bygninger, parker og pulserende byliv, bygger vi nemlig 3100 boliger til ethvert behov - og uanset hvilken bolig, du køber i Carlsberg Byen, er du den første beboer i boligen.

Hvis du er på boligjagt eller blot nysgerrig, er du velkommen, når vores boligrådgivere holder åbent hus i vores showroom hver søndag. 

Vi kender rammerne på forhånd. Historiske bygninger møder nye bygninger, det skæve møder det moderne, og bylivet møder roen.
Morten og Lærke, kommende beboere i Ottilia Hus
rejsegilde i carlsberg byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.