Køb din drømmebolig

Læs her om mødet med din boligrådgiver, købsaftalen, tinglysning og advokatsalær. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores boligrådgivere, hvis du vil købe en bolig i Carlsberg Byen, men uanset hvem du møder, er processen den samme:

1. Du aftaler et møde med boligrådgiveren eller mægleren, hvor du i detaljer bliver ført igennem projektet og boligen. Er du interesseret i at købe boligen, får du alle relevante dokumenter med hjem, således at du har det bedst tænkelige beslutningsgrundlag.

2. Ønsker du at købe boligen, underskriver du købsaftalen. Købsaftalen er en standard, der anvendes ved salg af boliger i Carlsberg Byen. Købsaftalen er udarbejdet af Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, der også håndterer skødet og de øvrige ekspeditioner ved berigtigelsen af dit køb. Carlsberg Byen P/S betaler advokatsalæret – du skal kun betale afgiften til staten for tinglysning af skødet samt salær til egen advokat, hvis du har valgt det.

Selvom dit køb foregår på en standardiseret købsaftale, anbefaler vi dig alligevel at få en advokat til at gennemgå den. Det giver dig ekstra tryghed, og advokaten kan rådgive dig om andre forhold, der er fornuftige at forholde sig til i forbindelse med boligkøb.

Når vi har modtaget købsaftalen fra dig, underskriver vi den og fremsender en kopi sammen med en bekræftelsesskrivelse. Herefter har du seks hverdage til at fortryde købet, og det er gratis at gøre brug af fortrydelsesretten.

Hvis du fortryder købet, får du dit deponerede beløb udbetalt med tilskrevne renter. Har du som alternativ til deponering stillet bankgaranti, bliver denne også frigivet.

rejsegilde i carlsberg byen

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
historie i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.