Boliger klar til indflytning

Leder du efter en indflytningsklar bolig midt i København uden vedligeholdelse, og vil du bo blandt historiske bygninger, grønne områder og pulserende byliv? Så læs med her.

Er du på udkig efter en lejlighed, du kan flytte ind i med det samme, har vi i Carlsberg Byen flere færdige ejendomme, hvor der er ledige boliger. Både Scherfig Hus, Bohrs tårn, Bindesbøll Hus, Købke Hus og Heiberg Huse er nemlig blandt ejendommene i Carlsberg Byen, som er færdigbyggede. Lejlighederne står klar, og de fleste beboere er allerede flyttet ind. Køber du en af de færdige boliger, kan du i princippet flytte ind i morgen.

Tag et kig på boligerne ved at scrolle ned på siden her.

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af ni farverige byhuse samlet omkring en åben gårdhave. Her kan I nyde en kop kaffe, mens børnene leger, og der er ikke langt til legeplads og boldbane. De historiske rækkehuse i Humleby er Scherfig Hus’ nærmeste nabo, og på modsatte side folder det nye bykvarter sig ud.

Se de sidste boliger i Scherfig Hus

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Oplev boligerne i Bohrs Tårn

kig ind i prøvelejlighederne

Kom og oplev nogle af de færdigindrettede prøvelejligheder, når vores boligrådgivere står klar til at besvare spørgsmål om lejlighederne og bykvarteret til åbent hus hver søndag.

Hvis du er på udkig efter indflytningsklare lejligheder, og har du spørgsmål, er interesseret eller blot nysgerrig, er du velkommen til at kigge forbi til åbent hus i prøvelejlighederne eller kontakte os.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.