Kom til åben by 2. påskedag

2. påskedag holder vi Åben By på den gamle bryggerigrund, hvor der vil være lancering af vores nye, flotte showroom, eksklusivt åbent hus, aktiviteter for store og små, konkurrencer med flotte præmier - og en ekstra forkælelse til købere på dagen.

dagens program

Kl. 11.00 – 14.00: Påskeskattejagt for hele familien. Vi mødes på pladsen foran Administrationsbygningen på Vesterfællesvej 100

Kl. 11.00 – 12.30: Rundvisning på den gamle bryggerigrund, mødested foran Maskincentralen på Pasteursvej 7

Kl. 12.00 – 12.45: Åbent i prøvebolig i Bohrs Tårn, Bohrsgade 2, 19. 1

Kl. 13.00 – 13.45: Åbent i prøvebolig Ottilia Hus, Bag Elefanterne 5, 1. tv

Kl. 13.00 – 16.00: Kom forbi vores nye, flotte showroom i Maskincentralen, 
Pasteursvej 7

Kl. 13.30 – 14.15: Sådan indretter du dig i nybyggeri: Oplæg v. indretningseksperterne 
Høeg + Møller i Maskincentralen, Pasteursvej 7

Kl. 14.00 – 14.45: Åbent i prøvebolig Scherfig Hus, Constantin Hansens Gade 12, 4. tv

Kl. 14.00 – 15.30: Børneteater i Kulturgeneratoren, Pasteursvej 7

Kl. 14.00 – 15.30: Rundvisning på den gamle bryggerigrund, mødested foran Maskincentralen på Pasteursvej 7

åben by og konkurrencer

Foråret er så småt begyndt at spire i Carlsberg Byen, og mandag d. 2. april kl. 11.00 – 16.00, inviterer vi indenfor i det nye bykvarter til Åben By. Vi sørger for en dag fyldt med aktiviteter for både boligsøgende, naboer til bykvarteret, store som små eller nysgerrige sjæle, så hvis I bare medbringer det gode humør, lover vi en garanteret hyggelig dag.

VELKOMMEN I DET NYE SHOWROOM
Vi glæder os utroligt meget til endelig at kunne slå dørene op for vores splinternye showroom, som har været lukket hele marts i forbindelse med den store renovering. 2. påskedag bliver dagen, hvor I har mulighed for, på flere måder, at komme helt tæt på det nye bykvarter.

I showroomet kan du blive klogere på alt fra historien om bryggerfamilien til boligerne og byens grønne åndehuller. I har også mulighed for klikke jer rundt i vores nye, interaktive kort og danne jer et overblik over både indflytningsklare boliger, kommende projekter og byrum, erhvervslivet og de mange fredede bygninger i Carlsberg Byen.

I showroomet kan du, foruden at nyde en kop kaffe i vores café, se nærmere på materialer og udsnit af færdige køkkener og badeværelser fra boligerne i et helt nyt, stort område. Vores boligrådgivere, som har en indgående viden om bykvarteret og boligerne, står klar til at besvare spørgsmål i åbningstiden fra klokken 13.00 - 16.00.

Tag også et kig ind i nogle af de indflytningsklare boliger i Carlsberg Byen, når vi åbner dørene til tre prøvelejligheder i Scherfig Hus, Ottilia Hus og Bohrs Tårn

AKTIVITETER FOR STORE OG SMÅ
Tag hele familien under armen, for der vil være hyggelige events i løbet af dagen for både store og små. Vi gentager nemlig succesen og afholder den årlige Påskeskattejagt, hvor de mindste kan grave efter påskeæg i sandet, og de voksne efter Kylle-Kyller – alt sammen imens der bliver vendt velkendte børne-vinylplader, afholdt kreativ workshop, opført teater og spillet loungemusik på Stranden.

I løbet af dagen vil der være mulighed for en guidet rundtur ved tidligere Carlsberg-ansat Svend Rasmussen, der med sine mange år i virksomheden, kender enhver lille anekdote og fortælling om grunden såvel som bryggerfamilien. Husk at komme i god tid, da der er begrænsede pladser.

FÅ STYR PÅ INDRETNINGEN OG VIND FLOTTE PRÆMIER
På dagen vil der være mulighed for at deltage i et oplæg om indretning ved interiørduoen Høeg + Møller, der består af to kreative kvinder, og som har indrettet flere lejligheder i Carlsberg Byen.

Kigger I forbi, vil der helt ekstraordinært være mulighed for at vinde 3x gavekort til indretningsvejledning samt 3x gavekort til møbel- og designvirksomheden Paustian på 15.000 kr.

Beslutter man på dagen at købe en bolig i Ottilia Hus, Jacobsen Hus, Scherfig Hus, Købke Hus eller Bohrs Tårn, vil der til de 10 første købere helt eksklusivt i dagens anledning være et gavekort til Paustian*, så I kan indrette jeres nye hjem. 

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag i Carlsberg Byen 2. påskedag!

 

*Udlevering af gavekortet er betinget af køb og vil derfor først blive udleveret, når der er indgået en endelig og bindende aftale om køb af lejlighed i Carlsberg Byen.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Events - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her.

Events
fastelavn
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.