salget starter snart: Rahbek Hus II

OBS: Du kan finde priserne på alle de nye boliger her på siden fra fredag d. 18. august.

Bo nyt og lækkert i et fredeligt og grønt område midt i København. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Den 20. august kommer boligerne i det nyeste projekt i Carlsberg Byen til salg. Navnet er Rahbek Hus II, og det er en flot forlængelse af det allerede udsolgte Rahbek Hus i det børnevenlige og nordlige hjørne af Københavns nye bykvarter.

Kom med til premieren - Vær med, når Rahbek Hus II sættes til salg. Det sker til åbent hus søndag den 20. august kl. 13-15 i Carlsberg Byens showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V. Her kan du få mere information om de attraktive boliger, tale med en boligrådgiver og reservere en bolig, hvis du har fundet lejligheden, der matcher dine drømme. Det handler om at være først til mølle.

Se salgsbrochuren for Rahbek Hus II
Orienteringen af Rahbek Hus II er helt perfekt. De åbne omgivelser mod øst, syd og vest giver gode dagslysforhold og solbeskinnede facader dagen igennem.
Christian Tilma, Praksis Arkitekter

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem - Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole.

Læs mere om daginstitutioner
legeplads
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.