Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Ugens bolig: Bohrs Tårn, 17. sal

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens bolig". 

Denne uge er det denne lejlighed på 17. sal med en storslået udsigt, og hvor både mulighederne og kvadratmeterne er mange.

Når du træder ind i lejligheden på 17. sal rammer det flotte lysindfald og den fantastiske udsigt dig som det første. Den 139 m2 store lejlighed har to værelser, et moderne badeværelse og en rummelig entré: alt sammen omkring det store køkken-alrum, som er lejlighedens naturlige omdrejningspunkt og samlingssted.

Mens du i ro og mag kan nyde København fra toppen og udsigten over Vesterbro og København, er der kun en tur i elevatoren mellem dig og livlige København. På gadeplan træder du nemlig direkte ud på Tapperitorvet, hvor du både finder caféer, dagligevarebutikker og S-togstationen Carlsberg St.

Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Kom til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag eller læs endnu mere om lejligheden ved at klikke herunder.
Ottilia Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.