Købke Hus i Carlsberg Byen

Ugens bolig: 2-etagers lejlighed i Købke Hus

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens bolig". 

Denne uge er det denne 2-etagers lejlighed på 160 m2 med hele to private haver og livet på Købkes Plads.

Denne 2-etagers lejlighed i Købke Hus består af 160 velindrettede kvadratmeter fordelt på fire værelser. To rummelige værelser, et moderne badeværelse og et lyst opholdsrum på 1. sal, mens omdrejningspunktet i stueetagen er det store, åbne køkken-alrum, hvor der er plads til at have både venner og familie forbi til middag. 

Fra begge etager er der adgang til boligens to haver, hvor sommeren kan nydes i private, grønne omgivelser. Samtidigt ligger den livlige plads, Købkes Plads, lige rundt om hjørnet, som bliver et perfekt sted at mødes til en kop kaffe på en af de kommende caféer eller lade børnene lege. 

I Købke Hus kommer der, ud mod Ny Carlsberg Vej, desuden gode indkøbsmuligheder og masser af byliv.

Købke Hus i Carlsberg Byen
Købke Hus i Carlsberg Byen
Købke Hus i Carlsberg Byen
Kom til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00, eller læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.