Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Ugens bolig: 3-etagers Rækkehus

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens bolig". 

Denne uge er det et skønt rækkehus i tre etager og egen have - lige op ad historiske Humleby.

Drømmer du om at bo i et rækkehus på Vesterbro med egen have og hyggelig fællesgård? Så er denne bolig måske noget for dig.

Rækkehuset i hyggelige Krøyer Hus, der er placeret ved Vesterfælledvej og Ny Carlsberg Vej, består af 119 velindrettede kvadratmeter fordelt på tre etager. I boligen er der to badeværelser, to lyse værelser på 2. sal, stort køkken-alrum og en hyggelig stue med adgang til altan på 1. sal.

Indgangen til rækkehuset sker fra den hyggelige, træbelagte fællesgård, mens der til den anden side er en lille, privat have mod den grønne byoase, Østen for Humlen.

Indflytning i Krøyer Hus sker allerede 15.12.2018.

Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Kom til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 (undtagen 1. april), eller læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
bryghuset i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.