Ugens bolig: Scherfig Hus 1V

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens bolig".

Denne uge er det den sidste 1-værelses lejlighed tilbage i Carlsberg Byen nu - og så har den både egen have og altan.

Den sidste 1-værelses lejlighed til salg på den gamle bryggerigrund lige nu, findes i hyggelige Scherfig Hus, som er en række af fine, farverige byhuse i Carlsberg Byens frederiksbergske hjørne. Boligen, der består af 64 m2, er er indrettet med stilrent design i god kvalitet - og har både egen, privat have og altan.

Scherfig Hus er nabo til den fredede bygning Halmlageret, som fremover skal huse kulturelle formål, ligger lige ud til dynamiske Constantin Hansens Gade og har et fantastisk hyggeligt gårdrum.

Er du på udkig efter et forældrekøb eller en single-lejlighed, er I her garanteret en central bolig midt i byen uden at skulle give afkald på de rolige og grønne omgivelser.

Scherfig Hus i Carlsberg Byen
Kom til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral, og læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.