Ugens bolig: Indflytningsklar bolig med egen terrasse

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens bolig".

Denne uge er det 127 indflytningsklare m2 i Ottilia Hus, fordelt på 3 værelser og med privat træbelagt terrasse.

Med denne lejlighed i Ottilia Hus får I en bolig, der ikke bare er spejlvendt af naboens, men er helt unik i sit udtryk og indretning.

Lejligheden består af hele 127 m2 fordelt på 3 værelser i stueetagen. Fra køkken-alrummet og det ene værelse er der direkte adgang til den 14 m2 store træbelagte terrasse og grønne baghave - og så ligger Søndermarken blot få skridt væk.

Ottilia Hus er desuden placeret ud til den store, åbne plads Bag Elefanterne mod syd og Kammas Have og Bakkehuset mod nordøst.

Ottilia Hus, Carlsberg Byen
Ottilia Hus, Carlsberg Byen
Ottilia Hus, Carlsberg Byen
Kom til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral, og læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.