Ugens bolig: 141 M² på grænsen til Frederiksberg

Ugens bolig er 141 m² beliggende i Bindesbøll Hus lige mellem Frederiksberg, det fredede Halmlageret og Thorvald Bindesbølls Plads.

Den 141 m² lyse bolig i Carlsberg Byens populære, frederiksbergske område, har en 10 m² stor privat altan med siddetrappe, hvor man kan nyde udsigten til blandt andet Constantin Hansens Gade, Thorvald Bindesbølls Plads og den fredede bygning Halmlageret

Boligen har, foruden det store åbne spisekøkken og stue, to rummelige værelser og hele to walk-in closets. En bolig som denne er særligt velegnet til den lille familie eller for dem, der værdsætter store, funktionelle rum – hvad end det er til børneværelse, kontor eller muligheden for gæsteværelse.

Lejligheden har store gulv-til-loft-vinduer, som både giver et fantastisk lysindfald, men som også får boligen til at virke både rummelig og indbydende.

Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral og i denne lejlighed fra kl. 13.00 - 13.30. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.