Ugens bolig: Indflytningsklar bolig i Ottilia Hus

I denne uge er "Ugens bolig" én af de sidste to lejligheder tilbage i Ottilia Hus. Boligen er 127 m2 og har både egen have, rummelige værelser og en fantastisk belliggenhed op ad Frederiksberg og Søndermarken.

Med denne lejlighed i Ottilia Hus får I en bolig, der ikke bare er spejlvendt af naboens, men er helt unik i sit udtryk og indretning. 

Lejligheden består af hele 127 m2 fordelt på 3 værelser i stueetagen. Fra køkken-alrummet og det ene værelse er der direkte adgang til den 14 m2 store træbelagte terrasse og grønne baghave - og så ligger Søndermarken blot få skridt væk.

Ottilia Hus er desuden placeret ud til den store, åbne plads Bag Elefanterne mod syd og Kammas Have og Bakkehuset mod nordøst.

Denne søndag d. 6/5 åbner vi helt eksklusivt dørene for denne bolig samt to øvrige prøveboliger kl. 12 - 12.30. Desuden holder vi hver søndag åbent hus i Carlsberg Byen fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral.

Læs endnu også mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Heiberg Huse i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.