Ugens bolig: 4 værelser med privat terrasse

I denne uges "Ugens bolig" får du 4 værelser, 152 m2, grønne omgivelser, stor privat terrasse og et hyggeligt gårdmiljø i bykvarterets frederiksbergske hjørne.

OBS: 2. pinsedag, mandag d. 21. maj, holder vi eksklusivt åbent hus i netop denne bolig, blandt fem øvrige, til ekstraordinært stort åbent hus.

Med denne bolig i Bindesbøll Hus får du et hjem på 152 m2 på grænsen af Vesterbro og Frederiksberg, omkranset af grønne omgivelser og den fredede bygning Halmlageret.

Lejligheden har en har en 15 m2 stor, privat terrasse ud mod den hyggelige fællesgård, og foruden det store spisekøkken og stue, har lejligheden tre lyse værelser, et walk-in-closet og hele to rummelige badeværelser. 

Kom til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral, og læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
carlsberg byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.