Ugens bolig: Penthouselejlighed med privat tagterrasse 

I denne uges "Ugens bolig" får du tre værelser, privat tagterrasse med udsigt over Københavns tage og fredede bygninger, Frederiksberg og masser af grønne områder.

Rahbek Hus II har været en af Carlsberg Byens mest populære ejendomme, og det har ikke været uden grund. Her bor du nemlig i Carlsberg Byens rolige, grønne område lige på grænsen mellem Frederiksberg og historiske Humleby.

Fra penthouselejligheden med en stor tagterrasse på hele 13 m² har du udsigt over både Københavns tage, solnedgang, den fredede bygning Halmlageret og masser af grønne områder. Lejligheden 68 m² er fordelt på tre rum: to værelser og et stort, rummeligt køkken-alrum. Derudover får du en praktisk entré og et moderne badeværelse.

Kom til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral, og læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.