Ugens bolig: Ottilia Hus 5 , 1.TV

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens Bolig".

Se den allerførste i rækken lige her: En luksuriøs 178 m2 lejlighed i Ottilia Hus. 

Når du træder ind i denne 178 m2 lejlighed er de store gulv-til-loft-vinduer og lysindfaldet det første, du bemærker. Den to-etagers lejlighed er fordelt med stort, åbent køkken/alrum og to værelser – heraf et med walk-in-closet.

På førstesalen er der desuden lækkert badeværelse og en stor altan, mens den fine trappe fører ned til endnu en stor stue med højt til loftet samt et værelse, pulterrum og bedst af alt: en stor, privat terrasse med udsigt til det flotte Bakkehus Museet.

Ottilia Hus, Carlsberg Byen
Ottilia Hus, Carlsberg Byen
Ottilia Hus, Carlsberg Byen

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed hver søndag klokken 12 - 12.30 eller læs endnu mere om lejligheden ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
kedelhallen i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.