Ugens bolig: Bohrs TÅrn, 19.sal

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens Bolig".

Denne uge er det en 139 m2 luksusriøs lejlighed på 19. sal med Københavns bedste udsigt.

Når man træder ind i lejligheden på 19. sal i Bohrs Tårn, bliver man straks betaget af den storslåede udsigt over Vesterbro og København gennem de store panoramavinduer, der i øvrigt kan skydes til side og dermed skabe en indvendig altan. 

De 139 m2 fordeles på 3 værelser: To soveværelser og et stort, rummeligt køkkenalrum. Hertil kommer et luksuriøst badeværelse og en praktisk entré. 

En lejlighed af denne type er ideel for den eller de, der værdsætter god plads og en sublim udsigt uden at gå på kompromis med beliggenhed og ønsket om et levende kultur- og byliv. Med kun en tur i elevatoren træder du i gadeplan lige ned til både S-togstation, restauranter, caféér og indkøbsmuligheder.

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed hver søndag klokken 12.00 - 12.30 eller læs endnu mere om lejligheden ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.