Scherfig Hus i Carlsberg Byen

Ugens Bolig: Scherfig Hus, ST.TV 

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens Bolig". 

Denne uge er det en 72 m2 lejlighed i Scherfig Hus, der står som en karré af ni farverige byhuse samlet om en stor, åben gårdhave.

Charmerende Scherfig Hus ligger i Carlsberg Byens rolige, frederiksbergske, grønne hjørne, der med den fredede bygning, Halmlageret, der er udlagt til kulturelle formål - og Thorvald Bindesbølls Plads, som nærmeste naboer - er et af de mest populære områder i Carlsberg Byen. Og i denne bolig, får du også din helt egen have.

Lejligheden, der både har altan og en 14 m2 have, består af 72 m2 fordelt på et åbent opholdsrum med køkkenet som omdrejningspunktet for familietid, et rummeligt soveværelse og et moderne badeværelse.

Kom til åbent hus hver søndag eller læs endnu mere om lejligheden ved at klikke herunder.

Scherfig Hus i Carlsberg Byen
Scherfig Hus i Carlsberg Byen
Scherfig Hus i Carlsberg Byen
Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
theodora hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.