Ugens bolig: 2-værelses lejlighed med privat tagterrasse

Kunne du tænke dig at bo lige ved den historiske Elefantporten og med privat tagterrasse? Så er den her lejlighed i Theodora Hus måske noget for dig.

Når du kommer gennem Theodora Hus' hyggelige gård via indgangen ved den ikoniske Elefantporten eller Ottilia Jacobsens Plads, tager du elevatoren op på ejendommens øverste, 4. sal. Her træder du ind i lejlighedens praktiske entré med god skabsplads, og boligens hyggelige køkken-alrum bliver lyst flot op af det store gulv-til-loft vinduesparti, hvor du kan træde ud på din 11 m² private tagterrasse mod syd.

Fra køkken-alrummet har du adgang til soveværelset, et stort, moderne badeværelse med vaskesøjle og din hyggelige, nordvendte altan mod ejendommens arkitektoniske gård og udsigt til det grønne spir på Elefanttårnet.

Book en fremvisning eller kom til åbent hus på netop denne bolig på søndag kl. 12.15 - 12.45. Læs også mere om lejligheden, hent salgsopstilling og se flere billeder og plantegninger ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Events - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her.

Events
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.