Kontorlejemål med plads til alle

Leder I efter nye rammer, hvor jeres virksomhed kan udvikle sig? Hvor medarbejderne glæder sig til at cykle på arbejde og får lyst til at blive hængende på de livlige spisesteder efter fyraften? Ryk kontoret til Carlsberg Byen og vær tæt på alt. Her er nye kontorlokaler med masser af stemning midt i København.
Flaskehalsen Kjeldahl Hus

Hvorfor vælge Carlsberg Byen?

Fordi en virksomheds beliggenhed er vigtig. Bare spørg de mange medarbejdere, der dag går glade på arbejde i Carlsberg Byen, fordi de blandt andet har nemt til og fra arbejde og et inspirerende arbejdsmiljø - både indenfor og udenfor kontorets vægge. Udforsk området her

Hvem bliver jeres nye naboer?

En lang række spændende virksomheder er allerede rykket ind i bykvarteret. Her kan du få et overblik over, hvilke virksomheder der kan blive jeres nye nabo. Se virksomheder i Carlsberg Byen her

Kontorer med indflytning i nu, senere i 2022 eller i 2024

I Carlsberg Byen er der ledige kontorlejemål klar til indflytning nu, senere i år og i 2024. Se her om der er kontorlokaler, som passer ind i jeres flytteplaner og kontakt os gerne, så vi kan hjælpe jer godt på vej. Vil I rykke ind nu, senere i 2022 eller 2024?

Søg kontorlejemål -

Søg blandt de ledige kontorlejemål i Carlsberg Byen, hent prospekter og se plantegninger på lejemålene.  Søg kontorlejemål her
Lobby til kontor i Caroline Hus

Ofte stillede spørgsmål om kontorlokaler

Hvor store er kontorlejemålene i Carlsberg Byen?
Der er kontorlokaler i alle størrelser, og uanset om du leder efter 150 eller 14.000 m2, kan vi finde en løsning til dig. Mens lejemålene er under opførsel, er der mulighed for fleksibilitet, så vi kan tilpasse jeres behov og ønsker for både størrelse og udformning på jeres nye kontorlokaler. Søg kontorlejemål her.

Er der kontorlokaler i de gamle, fredede bygninger i Carlsberg Byen?
Ja, der er kontorlokaler i flere af de historiske bygninger på den gamle bryggerigrund. Se fx Theodora Hus

Hvilke virksomheder bor i Carlsberg Byen?
Mange virksomheder har valgt at flytte deres kontor til Københavns nye bykvarter – fx Arkitema Architects, Visma, Accenture og Mikkeller. Se alle virksomheder i Carlsberg Byen her.

Hvor er der kontorlokaler til leje i København med god beliggenhed?
Carlsberg Byen er for dig, der gerne vil have din virksomhed centralt placeret i København i inspirerende omgivelser, som både tiltrækker attraktive kunder og medarbejdere. Læs mere om at drive erhverv i Carlsberg Byen her.

Er der parkeringspladser til rådighed ved kontorlokalerne?
Der er god mulighed for at parkere tæt på jeres nye kontor i en af de mange p-kældre. Som erhvervslejere i Carlsberg Byen er der mulighed for at leje en fast parkeringsplads eller lave en permanent p-tilladelse til parkering i kælderen via Apcoa Parking. Læs mere om parkering i Carlsberg Byen her.

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.