Bo tæt på alle de fedeste steder i København

I Carlsberg Byen har du alt det bedste, København har at tilbyde lige inden for rækkevidde: parker, spisesteder, kulturtilbud, butikker, offentlig transport og meget mere.

I Carlsberg Byen har du alle Københavns og Vesterbros fedeste steder lige uden for din hoveddør. Søndermarken, Vestre Kirkegård og Zoologisk Have er lige om hjørnet, mens Indre By og Frederiksberg Have kun er en kort cykeltur væk - og med Carlsberg Byens egen S-togstation kan du nemt komme til og fra bykvarteret.

Men faktisk behøver du ikke tage så langt for at få alt det bedste København har at tilbyde. I Carlsberg Byen har vi nemlig vores egne spisesteder, parkerbutikker, institutioner, hyggelige stræder og hemmelige kroge, og du kan finde dit helt eget yndlingssted mellem fredede bygninger, moderne boliger, kulturinstitutioner, rolige spots og pulserende byliv.

Når du kigger ud ad vinduet fra din bolig i Carlsberg Byen, byder udsigten på både fredede bygninger, høje tårnhuse, lave rækkehuse, klassiske boligkarréer og mennesker, der mødes på åbne pladser og grønne haver med plads til leg, boldspil og afslapning.

Drømmer du om at bo med alle de fedeste steder i København lige ved hånden? Så er Carlsberg Byen måske noget for dig.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret.

Læs mere om åbent hus

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.