Bo med Københavns smukkeste udsigt

--- Mange lejligheder er allerede solgt ---
Ekstraordinær god udsigt - så langt øjet rækker. Det kan du få fra alle hjørner af de lækre, nybyggede lejligheder på 8 - 29. sal i Bohrs Tårn. Her lever du livet i højden midt i Københavns nye, levende bykvarter - hvor historie, byliv, grønne områder, smalle stræder og imponerende nybyggeri bliver mixet.
Bohrs Tårn, Carlsberg Byen, 29. sal

Kom til åbent hus i Bohrs Tårn - Er du blevet nysgerrig efter at opleve de eksklusive lejligheder og den storslåede udsigt fra Bohrs Tårn, kan du hver søndag komme til åbent hus i prøvelejligheden på 19. sal hver søndag i marts kl. 14 - 15. Adressen er Bohrsgade 2, 1799 København V.

Oplev boligerne i Bohrs Tårn her

Jarl og Katrine - For Jarl og Katrine var det vigtigt, at Carlsberg Byen er baseret på en helhedsplan. "Det er det samme selskab, der bygger det hele, hvilket vil få bykvarteret til at fremstå med en helt anden sammenhæng, når det står færdigt end andre byudviklingsprojekter i København," forklarer parret om deres nye bopæl.

Familien har udsigt fra 18. sal
Bohrs Tårn, Carlsberg Byen, 29. sal
I vores lejlighed på 18. etage kan vi se udover det meste af hovedstaden, men også ned på de lokale pladser og grønne områder i og omkring Carlsberg Byen. 
Jarl og Katrine, kommende beboere i Bohrs Tårn
Det er vigtigt, at byen fortsat har grønne åndehuller i fremtiden, og det sikrer vi blandt andet ved at bygge højt og tæt.
Tidligere stadsarkitekt Jan Christiansen om byudviklingen i København
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.