Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Erhvervslejemål klar til indflytning

Skift de gamle rammer ud med nye, moderne af slagsen i Carlsberg Byen, der tilbyder en unik kombination af historiske, fredede bygninger og et levende byliv. Er du på udkig efter et lejemål til kontor, butik, showroom eller café, så læs mere om arkitektoniske Jacobsen Hus, Ottilia Hus og Christen Hus lige her, der alle er klar til indflytning.

I Carlsberg Byens nordvestlige hjørne, ud mod grønne Søndermarken, findes det arkitektonisk smukke Jacobsen Hus, hvor der udlejes lokaler i stueplan fra ca. 100 m² til 313 m². Ved siden af ligger Laura Hus, der også ligger ud til en af Carlsberg Byens hovedgader, Ny Carlsberg Vej, og er oplagt til restaurant med udeservering. På pladsen bagved, kaldet Bag Elefanterne, ligger det geometriske og æstetiske Ottilia Hus, hvor der også her er erhvervslokaler, der udlejes til både café og kontorer. Lige ved den historiske Stjerneport finder du den smukke, gyldne bygning, Christen Hus. Alle fire bygninger står klar til indflytning.

Flyt din virksomhed til Carlsberg Byen
Med over 7.000 beboere, 10.000 arbejdspladser, 10.000 studerende, et 4+-stjernet boutiquehotel, caféer, butikker, parker, kulturaktiviteter, S-togstation og underjordiske p-pladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, som er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.

Carlsberg Byen ligger centralt i København, kun ca. 2 km fra Rådhuspladsen og grænser direkte op til Frederiksberg, Valby og Vesterbro. Bykvarteret ligger ca. 12 km fra Københavns Lufthavn, og samtidig er der er gode parkeringsmuligheder i de mange p-kældre. 

Find ud af hvilke mulighed, der passer til din virksomhed herunder.

Jacobsen Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen

Her er dine muligheder

Mulighederne er mange i både Jacobsen Hus og Ottilia Hus, hvor der både findes større og mindre lejemål:

JACOBSEN HUS
Jacobsen Hus har plads helt ud til Pile Allé med god mulighed for profilering for de kommende lejere.

  • Hvis du har brug for lokaler velegnet til galleri, start up-virksomheder, kontorfællesskab, klinikker, lægepraksis eller lignende, kan du kan læse mere om lokalerne på 278 m2 her eller 313 m2 lige her.

OTTILIA HUS
Ottilia Hus har en eminent beliggenhed ud til det store, smukke byrum, Bag Elefanterne.

  • Hvis du leder efter et lyst lejemål med gode indretningsmuligheder, kan du finde 128 m2 i Ottilia Hus lige her eller læse mere om 163 m2 lige her. Har du brug for hele 346 m2 til café, kan du kan læse mere om lige lokalerne lige her.

CHRISTEN HUS
Christen Hus ligger i hjertet af Carlsberg Byen, ud til Bryggernes Plads, der bliver Carlsberg Byens centrale og levende plads med indgang til Hotel Ottilia, et luksusspa samt flere butikker og caféer.

  • Mulighederne er mange i Christen Hus, hvor I både kan leje lokaler til kontorer eller drive café eller butik. De første lejere er allerede flyttet ind i Christen Hus, hvor der er mulighed for at få et spændende lejemål med lyse og moderne lokaler og et råt udtryk i smukke, gyldne rammer. Se mulighederne her.

LAURA HUS
Laura Hus ligger lige ved Elefantporten, midt i et af bykvarterets dynamiske smørhuller.

  • Lejemål i stueplan velegnet til restaurant med udeservering. Se mere her.
Det bliver et klassisk kvarter– ingen symmetriske gader og velordnede karreer, men masser af oplevelser og liv, ligesom indre by.
Arkitekt Søren Nielsen, Vandkunsten
Ottilia Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
Ottilia Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Butik eller café i Carlsberg Byen - Butiks- og cafélivet er i fuld gang og flere og flere ser potentialet i Carlsberg Byen. 17 butikker og 3 caféer har allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende. Der er mange muligheder hvad enten du har butik, showroom, café. Læs mere om de lyse og moderne lokaler her.

Her er mulighederne

Kontor i Carlsberg Byen - Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det, I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se lokalerne
jacobsen hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.