virksomheder om carlsberg byen: spændende sted med store muligheder

Både små og store virksomheder har fået øjnene op for Carlsberg Byen og flytter hastigt ind i de nybyggede lejemål på området. Men hvad siger virksomhederne om Carlsberg Byen? Vi har spurgt et par stykker.

Hvad siger virksomhederne? "Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os."

Læs virksomhedernes historie her

Konsulenthuset Accenture - "Vi forventer selvfølgelig, at de helt nye og appetitlige rammer vil bidrage til at styrke arbejdsglæden hos vores medarbejdere – med alt hvad det medfører af øget engagement, kreativitet og produktivitet."

Læs interviewet her

Tramonto Roof Top - ”Vi har oplevet en både overraskende og overvældende stor interesse for restauranten i de første seks måneder. Det har overrasket og glædet os meget, hvor stor tiltrækningskraft, vi har haft på de lokale.” 

Læs interviewet med restauranten her

Encoded Design Studio - "Mine kunder, både nationale og internationale, kender Carlsberg Byen og er imponerede over, at vi nu befinder os i en by, der rygtes som et spændende og smukt udviklingsprojekt."

Læs hele interviewet her

Lund Brandhouse -  "Man har en oplevelse af, at det er nyt og spændende, samtidig med at her er masser af historie. Vores kunder og samarbejdspartnere er meget positive og har mange spørgsmål til byen og udviklingen herude."

Læs interviewet her

Pop up-shoppen Darcy's Kaffe - "Vores kunder tæller et bredt mix af beboere, hundeluftere på vej til Søndermarken og generelt københavnere og turister, der er på opdagelse i området."

Læs nyheden her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.