virksomheder om carlsberg byen: spændende sted med store muligheder

Både små og store virksomheder har fået øjnene op for Carlsberg Byen og flytter hastigt ind i de nybyggede lejemål på området. Men hvad siger virksomhederne om Carlsberg Byen? Vi har spurgt et par stykker.

Hvad siger virksomhederne? "Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os."

Læs virksomhedernes historie her

Konsulenthuset Accenture - "Vi forventer selvfølgelig, at de helt nye og appetitlige rammer vil bidrage til at styrke arbejdsglæden hos vores medarbejdere – med alt hvad det medfører af øget engagement, kreativitet og produktivitet."

Læs interviewet her

Lund Brandhouse -  "Man har en oplevelse af, at det er nyt og spændende, samtidig med at her er masser af historie. Vores kunder og samarbejdspartnere er meget positive og har mange spørgsmål til byen og udviklingen herude."

Læs interviewet her

Encoded - "Vores tidløse design og det gode håndværk spiller perfekt sammen med beliggenheden i Carlsberg Byen, og det bliver vi bekræftet af beboere og gæster, som synes, at vi rammer stemningen rigtig godt.”

Læs interviewet her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.